a ja nie moge oglądać jak mi komentuje Trzeciak ;/
a mecz bardzo dobry, ale koncowka już nudna...
Wersja do druku
a ja nie moge oglądać jak mi komentuje Trzeciak ;/
a mecz bardzo dobry, ale koncowka już nudna...
Niby Chelsea lepsza i częściej atakowali, ale to Inter wygrał. Widać, że grali z determinacją, jak na mistrza Włoch przystało, a nie tak jak z Barcą, gdzie nie istnieli. Tak czy siak, kibicuje Chelsea w rewanżu 8-)
również całym ciałem za Chelsea ;) która trzeba przyznać była we wczorajszym meczu lepsza, plus ten ewidentny karny, ale i tak myśle, że w rewanżu spokojnie ze 2-0 ich pyknąCytat:
Zamieszczone przez Marat
Wg mnie Inter za mało jednak grał prawą stroną, tam gdzie stał Malouda. Balotelli dostał za mało piłek, a Eto'o zlamił stówkę. Chelsea już wygrała, chociaż czymam kciuki za Włochów.
btw, widział ktoś karate kick Lehmanna? :lol: Ogólnie koleś ostatnio daje radę. Sika w trakcie meczu, wypada bez powodu za bandę. :lol:
podobno Mario ma charakterek :) ale z takimi umiejętnościami, to może mieć. od jakiegoś czasu bardzo lubię popatrzeć na jego grę.
a sam mecz bardzo ładny, taką grę Interu w LM rozumiem :D
Szkoda że tego karnego nie podyktował i mam nadzieję że Cechowi nic nie będzie ;)
No a w Londynie w rewanżu Chelsea powinna wygrać ;) i mam taka nadzieję :D
PS. ciekawe z kim Chelsea zmierzy się w finale :D
I ekstraklasa ruszyła :mrgreen: jutro gramy z Polonią. Najlepsze jest to, że im tam ptaki wydziobały trawę czy coś :lol:
Naprawdę ciężko się spodziewać jakiegoś super meczu. Wygramy, może Kriviec coś strzeli. :)
ps: nasi grajkowie w takich koszulkach wystąpią http://i46.tinypic.com/2lxuka8.jpg
pogrom! żałoba i sromota ;/ Chelsea dostała na Stamford Bridge 2:4 od ManCity! Problem polega na tym, że w pierwszej połowie to Chelsea rządziła i dzieliła, ale po błedzie Hilario było tylko 1:1 do przerwy ;/ Potem kontra 2:1, 2 czerwone kartki, po karnym i pograne. Można powiedzieć że wypadek przy pracy ale to na SB więc boli ze zwielokro...jak ch*j no, nie ma co owijać w bawełnę ;p widać teraz te kontuzje i brak bramkarza ;/ mam nadzieję że Zirkow i Cech się wyleczą to chłopaki wskoczą na wyższy poziom, ale póki co....
Wisła dostała od Bełchatowa 1:0 oO bramka...cel transferowy Wisły czyli Dawid Nowak ;) robi się ciekawie w Ekstraklasie
Czasem trzeba upaść, aby później grać już tylko lepiej. Marna przewaga The Blues nad ManU, ale liczę na to, że sobie jednak poradzą.
btw. widzieliście oprawę Korony? Fajna, humorystyczna :P
http://www.jagiellonia.net/galeria/disp ... fullsize=1
(od lewej ŁKS, Ruch, Legia, w środku Korona, po prawej: Widzew, Lech, Jaga)
może i z jajem. ale scyzory nic nie znaczą tak naprawdę.
a GKS zaj*biście. pyknęli Wisłe. teraz Kolejorz może Wisełkę dogonić :)
Jeszcze parę razy napiszesz klątwę bez cenzury a poleci ostrzeżenie-Maharbal
ciekawe gdzie byłeś jak wszyscy lącznie z Witią bawili się w temacie o wojnie libijskiej.?