Frakcje barbarzyńskie i skandynawowie mają po jednej,ale nie mają opcji hordy i to jest problem.
Znalazłem problem,trzeba opuścić prowincje czyli iść w tabory i pojawia się opcja hordy. Dziękuję za uwagę.
Wersja do druku
Frakcje barbarzyńskie i skandynawowie mają po jednej,ale nie mają opcji hordy i to jest problem.
Znalazłem problem,trzeba opuścić prowincje czyli iść w tabory i pojawia się opcja hordy. Dziękuję za uwagę.
To jest dział Attili...
Medek 2 jest tu:
http://forum.totalwar.org.pl/forumdi...l-II-Total-War
No co ty nie powiesz. :D
Jak chcesz reklamy to napisz do któregoś z redaktorów z prośbą o newsa na portal o KO, zamiast produkować spamowe tematy w nieodpowiednich miejscach. Można wiele rzeczy zrobić pod warunkiem, że pogadasz. Udzielam upomnienia.
Wybobrak, takie tematy zgłasza się, a nie produkuje dodatkowy spam. Udzielam upomnienia.
Panowie są jakies mody na poprawę ekonomii bądź sytuacji obu cesarstw rzymskich?
Radious mod. Niektorzy mowia ze za duzo kasy daje ale komputer tez mozewystawic wiecej wojska.
Ktoś już wyeliminował Atylle z gry? Zraniłem go dwa razy w czasie bitwy i pojawiał się zawsze ten sam komunikat,że jest ranny ale wyjdzie z tego.Jest niezniszczalny,czy do trzech razy sztuka?
nie wiem czy można go zabić w bitwie. Wiem, że próba zabójstwa wyszkolonym agentem ma 0 (słownie: zero) procent powodzenia. Jednocześnie miałem 75% na zranienie i po pierwszym udanym zamachu gdzie zraniono Attylę (osiągnięcie wpada również za zranienie Attyli) nie udało mi się powtórzyć tego mimo dwóch czy trzech tuzinów prób. Teoretycznie 3/4 prób powinno się powieść, a tak to wygląda jakby liczba mówiła sobie, a prawda była w okolicach 5-10%.
Można go zabić, z tym że ja musiałem dwa razy jego armię pokonać żeby zginął.