Bizancjum olał akurat Panzer,co do MKO25 to akurat prawda ;)
Wersja do druku
Bizancjum olał akurat Panzer,co do MKO25 to akurat prawda ;)
W mko 25 do tej pory nikt tury nie zrobił po mnie.
O cholera. Pomyliło mi się rzeczywiście. Nawet nie załapałem postu Avasila. Za dużo pracy. x)
Przepraszam.
A więc jakby Panzer się pojawił, to było to do niego.
Tura stoi już za długo. Niech Soplica robi szybko turę, bo w niedzielę przeklikuje.
Dzisiaj będzie. MKO36 już zrobiona.
Jako że Xardas nie wykazał, że faktycznie jest tak, jak mówi, będę rozporządzał tą swoją armią ze statku bez ograniczeń.
Chwila, a niby jak miałbym to wykazać? Usuwam stare save'y na bieżąco.
Poza tym sam chyba dobrze wiesz, że nawet na 1:3 bitwy morskie da się wczytać.
Zawsze z góry zakładasz u każdego złą wolę?
To, że może się wczytać, nie oznacza jeszcze, że zawsze się wczyta. Po drugie, miałem tam naprawdę sporą flotę, i ciężko mi uwierzyć, żeby udało Ci się ją tymi 3 statkami pokonać.
W tej grze jest to przydatne, szczególnie że jesteśmy anonimowi i nie ma konsekwencji w przypadku minięcia się z prawdą. Nie mam żadnych powodów żeby Ci ufać :cool:Cytat:
Zawsze z góry zakładasz u każdego złą wolę?
Chciałem Ci pójść na rękę, gdybyś był w stanie to udowodnić, ale widzę, że usuwasz sejwy od razu po wstawieniu ich na serwer. Po co robić takie rzeczy?
Właściwie to jak chcesz to mogę udowodnić.
Pobrałem save z początku mojej tury bo link jeszcze nie wygasł, więc mogę powtórzyć bitwę i wstawić save dla MG żeby sprawdził.
No ja miałem trochę więcej statków, ale część zatonęła bitwie. Poza tym stosunek sił był 2:3 bo egipskie dżonki są badziewne.Cytat:
ciężko mi uwierzyć, żeby udało Ci się ją tymi 3 statkami pokonać.
Ja nie wiem o czym dyskutujecie, Xardas, robiłeś turę tydzień, miałeś dużo czasu, żeby upewnić się, że wszystko gra. Niech Soplica robi czym prędzej, żeby z kolei on nie narzekał, że mu MG przeklikał i wszystko zrujnował :P
Dobra, już nie mamy czasu na te gierki. Nie ma sejwu to nie ma, nie będziemy znowu przedłużać.
Dania
http://www28.zippyshare.com/v/4HlnPhx0/file.html
Sorki za tak długie opóźnienie.