Druga osoba kupuje grę na steam jako prezent i może ci ją ci później podarować. Gra będzie na stałe związana z twoim kontem steam.
Wersja do druku
Druga osoba kupuje grę na steam jako prezent i może ci ją ci później podarować. Gra będzie na stałe związana z twoim kontem steam.
Ostatnie pytania i już nie zawracam głowy.
Czy dzięki temu steam mogę aktualizować gry?
Czytałem że dzięki steam pirackie gry nie obsługują modów, czy to prawda?
Steam automatycznie aktualizuje Ci gry.
witam mam problem z napoleonem jednostki mi slajduja i przeskakują ;/
moj sprzet :
Płyta główna : ASUS P8p67
Procek : Intel core i7 2600k 3.4Ghz
Karta Graficzna : Radeon HD 6970 ASUS
RAM : kingstona hyperX 8GB 1600Mhz
Zasilacz : Cooler Master 620Wat
Win 7 64bit
rozdzielczość 1920 x 1080
Shogun chodzi normalnie na full detalach tylko bez Synchronizacji pionowej i AA i nic nie zamula a napoleon slajduje nawet przy slabszych ustawieniach ;/
Komu w Napoleonie Total War brakuje Dlc ,,Heroes of Napoleonic Wars " z edycji kolekcjonerskiej i jednostek z pre-orderu tej gry ( Royal Scots Greys , Towarczys , Grand Battery , HMS Elephant ) niech czym prędzej weźmie udział w tej ankiecie ! http://forums.totalwar.com/showthread.p ... sed-as-DLC :evil:
Jeśli ja miałbym ocenić tę gre to dla mnie to nie jest dodatek ale bardzo dobra gra.
Ma ona bardzo dużo przydatnych dodatków,ulepszeń i zmian lecz jedno co mnie najbardziej boli to to że nie można tu spokojnie zagrać każdą frakcją tak jak e Empire:Total war,że nie można zagrać światowej dominacji spokojnie bez żadnych misji i bez żadnych scenariuszy co mamy robić.
Przecież NTW nie jest dodatkiem :roll:Cytat:
Zamieszczone przez BiLLyPL
Ja do przedwczoraj żyłem w przekonaniu że Napek nie jest dodatkiem... Ale sądze że jednak jest, tylko takim NIEoficjalnym. Empire kosztował w dniu premiery 120 zł, Szogun tak samo (podstawki). Dodatek do szoguna FOTS kosztuje 80 zł. Tyle samo co Napek. Zbieg okoliczności? Może, ALE po klęsce Empire gdyby CA zapowiedziało oficalny dodatek do Empire to mało ludzi by go kupiło bo byli by zrażeni. A tak jak zapowiedzieli "nowego" Total Wara, to odrazu nadzieja że może będzie lepszy niż ETW. I dzęki temu sprzedaż jako tako była sensowna. Do FOTSA chyba też ma być edycja kolekcjonarska więc argument że Napek nie był dodatkiem bo była jego kolekcjonerka uważam za marny.
Nawet nie wyobrażacie sobie, co mi się przydarzyło... Kampania single w Napoleon Total War. Stoczyłem epicką, BARDZO ciężką bitwę przeciwko Francuzom. Mieli przewagę liczebną (ok. 1200 do 1000) + wysokie doświadczenie żołnierzy. A jednak jakimś cudem wygrałem. Wspaniałe, piękne zwycięstwo-no ale co z tego? W końcowym momencie, gdy Francuzi już uciekali... wyrzuciło mnie do pulpitu! Bez żadnego errora czy jakiegoś tam innego okienka. Oczywiście bitwa przepadła. Teraz próbuję ją rozegrać tak samo, ale wciąż przegrywam... I jak tu się nie wściekać?...
Nie wiem czy to bug czy co. Wiec w kopalniach zelaza i zlota nawet kiedy sa najwyzej rozbudowane pisze "Fatalna Wydajnosc" 0.o , macie u was tez tak ? bo chyba jak juz rozbuduje na maksa to powinno pisac cos lepszego niz fatalne.