Litwa- to melodia kilku tur- ale jak ktoś zainteresowany to zapraszam do mnie
Wersja do druku
Litwa- to melodia kilku tur- ale jak ktoś zainteresowany to zapraszam do mnie
Mając na myśli więzienie miałem na myśli CL,bo mnie tam ciągaja za nierobienie tur.Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Skutki dalszego grania w tej Ko"
[spoiler:1p1rkt7q]http://img163.imageshack.us/img163/9584/wienzienie.jpg[/spoiler:1p1rkt7q]
Czyli zamiast zacząć robić tury, oddajesz KO? Nie no, teraz na pewno na CL nie trafisz... :lol:
Ostrzeżenie dotyczy wszystkich kampanii, a w odpowiedzi porzucanie kampanii bez powodu, być może doprowadzając w ten sposób do jej przedwczesnego końca nie jest za dobrze widziane.
Szkoda słów...
Ma ktoś (oprócz Joopa) hasełka do MKO XXI ?
Wezmę Litwę w WKO 32, już napisałem do Zachara
Z powodu czary hipokryzji ktora napedza caly swiat obecnych kampanii online (jaki i widzę presji ze strony niektorych osob), z obecnym zarzadem i pewną grupą graczy; podjalem decyzję (w sumie jak wielu przede mną "starych graczy") o rezygnacji z Kampanii, Szkoda mi na to zdrowia, bo zamiast zabawy, jak na poczatku mojej przygody z kampaniami, obecnie to udręka, spina, pretensja i olewka, a więc, frakcje do przejecia:
- WKO XXXIII: Sycylia
Sytuacja dobra, podobita juz prawie cala afryka zachodnia, sojusz z wenecją zaczyna sie wojna z biz i egiptem, pisać do haslo do MG lub do mnie.
- WKO XXXI: Bułgaria
Kampania dla kogos ktoremu kompletnie nie zalezy już na wyniku - grać aby grać, bez wiekszych celow, -||-
-WKO XXX: Węgry
Panstwo po wielu perypetiach obecnie neutralne, srednia sytuacja ekonomiczno - wojskowa, w kolo wojenna zawierucha, -||-
- MKO XXI: Egipt
Najpotężniejsze panstwo w grze, sojusz z biz, ktore wlasnie podbija Italie i Maurow, ogromna ekonomia i maksymalny juz prawie poziom jednostek, -||-
- MKO XXII: HRE
Najpotężniejsze panstwo w grze, podbita cala europa srodkowa, sakndynawia, wyspy, sojusz z francją, najwieksza armia w grze (faudalne jednostki), obecnie wojna z litwą i maurami, pochod na wschod, -||-
- MKO XXVI: Nowogród
Początkujace panstwo w sojuszu z wszystkimi niekatolickimi krajami, wojna z dania, -||-
- MKO XXVIII: Węgry
Ok 10 tury, sytuacja dobra, zabrane 2 zamki HRE i pokoj z nimi, umacnianie ekonomiczne, -||-
- MKO XXX: Polska
Dobra sytuacja poczatkowa, dobre sojusze, zajmowanie rebelii, sojusz z danią, wenecją, -||-
- MKO XXXI: Wenecja[/b]
Sam poczatek KO, Wojna z HRE, zdobyta bolonia, zajmowanie rebelii -||-
- MKO XXXII: Dania
pierwsza tura zrobiona, -||-
- MKO XXXIII: Bizancjum
pierwsza tura zrobiona, -||-
NARAZIE NIEAUKTUALNE
Mogę wziąć te kampanię.Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
powoli, powoli.