To Ty Nazgool grasz już w EB II?
Chyba odpalę jedynkę, bo te screeny smaku mi narobiły :)
Wersja do druku
To Ty Nazgool grasz już w EB II?
Chyba odpalę jedynkę, bo te screeny smaku mi narobiły :)
Hehe, coś jakby :P. Screeny robiłem specjalnie z myślą o miłośnikach greckich klimatów. Większość jednostek została pokazana pierwszy raz :D. W każdym razie cieszę się, że się podoba.Cytat:
Zamieszczone przez Baal-Melkart
W pełni rozumiem Twój punkt widzenia. Upłynęło dość sporo wody w Wiśle od momentu ogłoszenia prac nad modem. Sam też miałem już dość oczekiwania, dlatego wstąpiłem w szeregi ekipy :D. W każdym razie robimy wszystko co tylko możliwe, aby jak najszybciej wydać modyfikację :)Cytat:
Zamieszczone przez darius_d
no ja się sobie niedziwie nno.. i tym ludziom co wrzucają takie postyCytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
na pierwszy zut oka Przeoraj kolego wszystkie strony z tego działu (screenów opisów i gdzies tam pojawia sie Wrzesień bedzie mod , )
Więc przy następnym pó-łroczu :twisted: mam prawo grzecznie i konkretnie zapytac
- jak tam prace się posuwają ?
No chyba ze propozycja :
W pierwszym temacie tłustym drukiem informacja Wstepne wydanie moda TAJEMNICA 8-)
Prosze nie brac tego do serca po prostu proszę się nie dziwić ze takie pytania padają (no piękne screeny ale dajcie sam sobie sprawdzę :D to tak jakby dac psu powąhac kiełbasę i zaraz schować do lodówki )
to chyba pytanie które najbardziej interesuje wszystkich którzy śledzą ten dział i opadnięte ręce tutaj nic nie pomogą ;)
Ja cały czas uważam jako sympatyk Macedonii odnośnie starożytności, że Rome 2 będzie grą która nie spowoduje nagle, że modyfikacja tworzona pod Medla 2 stanie się niepotrzebna, pracą do szuflady, a nie dla publicznego pożytku....Dlatego spokojnie sobie na finał prac czekam, nie mając takowych umiejętności, by pomóc przy tym modzie...Cytat:
Ale sam EB2 jakoś już nie wywołuje mojego entuzjazmu. Za długo to trwa, niestety, a mody są jednak po to by w nie grać, a nie kibicować jak powstają.
Patrząc na tą całą otoczkę wokół Rome 2, dużo więcej obiecuje sobie po EB II i to właśnie na niego czekam bardzo cierpliwie, wierząc, że jego twórcy staną znów na wysokości zadania .
Pierwsza część z dodatkami cały czas się broni, a po udostępnieniu przez twórców moda RS 2.5 plików graficznych podnoszących walory wizualne, gra nie ustępuje tak bardzo wyobrażeniem o EB 2, wiadomo że mapa kampanii, chociaż czy ja wiem?
Moim zdaniem, bez względu w jakiej wersji wyjdzie EB 2, patrząc i czytając materiały o Rome 2, nie tylko na naszym serwisie, mam nieoparte wrażenie, że będą mieć twórcy CA zagwozdkę, co z tym fantem- znaczy się grą zrobić...Mam nadzieję, że będę złym prorokiem 8-) , nie umniejszając twórcom EB 2 ich zdolności i pracy :D
Panowie, mod jest cały czas tworzony. Oczywiście wcześniej były jakieś przecieki na temat wydania modyfikacji, ale się nie sprawdziły. Niestety proza życia i nic na to nie możemy poradzić. Robimy wszystko, aby modyfikację wydać jak najszybciej ponieważ mamy świadomość tego, że proces ten ciągnie się już dość długo. Staram się Was informować na bieżąco w tym temacie co w trawie piszczy i musi Wam to w tej chwili wystarczyć. Jeśli pojawi się coś nowego, to dam Wam znać ;)
Szlachetny Krajanie :D , jak sam wiesz że pośpiech jest wskazany, przy.....Lepiej poczekać i spokojnie sobie pograć, tym bardziej że z tego co mi wiadomo, mogę się mylić :oops: , część ekipy robiła jedynkę, więc wie co jest grane i jest starsza o te ileś lat, więc jak mówisz proza życia może więcej dawać w kość 8-) ...Mi wystarczy że doczekam się chwili,gdy synowie potomków spod Granika, poprowadzą swoje zwycięskie wojska na synów wilczycy i piękna w swej wymowie greka zapanuje na wieki nad apenińskim butem :D
pozdrawiam ;)
ja liczę że na dzień dziecka otrzymamy moda w końcu jakiś prezent będzie ;]
Są jakieś szanse na upublicznienie mapy w najbliższym czasie?