Ale jeszcze ten patch nie jest do sciagniecia??
Wersja do druku
Ale jeszcze ten patch nie jest do sciagniecia??
Powiem tak, Kocham CA po tym 7 patchu;D! naprawili obłędnie optymalizacje i NARESZCIE gra chodzi na maksymalnych ustawieniach z licznymi armiami poprostu świetnie! Nie wtajemniczałem się w mechanikę ile naprawili, mi wystarcza poki co sama optymalizacja, zabieram się za nową kampanie Seleucydami, a później wkoncu RZYM!
Wam sciagnelo ten patch??
Tak, betę, aczkolwiek szyk u mnie przy każdym oddziale jest tak jakby luźny, doszła nowa ikonka ale niedziała, zapewne chodzi o zagęszczenie i rozrzedzenie szyku. Alee po optymalizacji moge to wybaczyc:D
kliknij steam>biblioteka gier>p.p myszy na rom2>właściwości>beta>zaznacz patchbeta 1.7>zamknij >pobierz>testujCytat:
Zamieszczone przez mpawel5
dziekuje
Już się nie mogę doczekać na pełną wersję tego patcha !!! Ja w Total War Rome 2 nie gram z powodu przycinających się bitew zbliżając kamerkę. Po prostu nie da się grać jak widzę, że tak strasznie klatkuje. Zabiera mi to całą frajdę z gry. Jak w tym patchu 7 naprawili optymalizacje jak mówisz, że już normalnie można rozgrywać bitwy bez tego strasznego klatkowania to już naprawdę się nie mogę doczekać tego patcha !!! :DCytat:
Zamieszczone przez badolf4
UP: sprawdź czy masz ustawione automatyczne aktualizacje
a co do samej aktualizacji wam też warzy 560 mb ?
To jest Beta Patch, sam musisz go ściągnąć albo poczekać aż wyjdzie.
Ja właśnie zamówiłem kompa, więc w końcu pogram w Rome 2. :D
Opcja "automatyczne aktualizacje" nie ma nic do rzeczy, bo to jest patch w wersji beta. Sam się nie pobierze. No i faktycznie sporo waży :)
// Widzę, że kolega wyżej mnie uprzedził z odpowiedzią :D
spoko spoko ale jak chciałe otworzyć liste aktualizacji nie otwierała mi się ustawiłem automatyczna aktualizaji i się otworzyło przypadek nie sądzę :D