Nigdy nie sądziłem, że będę dziękował ManCity za cokolwiek :D Jednak było miło patrzeć jak rozwalają Chelsea :D Dzisiaj finał Pucharu Anglii o 16 ;]
Wersja do druku
Nigdy nie sądziłem, że będę dziękował ManCity za cokolwiek :D Jednak było miło patrzeć jak rozwalają Chelsea :D Dzisiaj finał Pucharu Anglii o 16 ;]
no ekstraklasa ruszyła i wyjazdy nareszcie znowu ruszyły :mrgreen: i od razu jakoś człowiek odżył XD
co do oprawy cykorków fakt muszę przyznać że zajebiście im wyszła ale tam, robili lepsze ;], na początku meczu lub przed jakaś osoba dostała zawału pod stadionem(chyba) i zmarła, to dopiero śmierć, na meczu ukochanej drużyny. A moi kopacze oczywiście idą po rekord :lol:
:P Manchester United zwycięża Aston Villa 1:2 po golach Owena i Rooneya. Rooney jest niesamowity, znowu strzela gola po dośrodkowaniu Valencii i wniósł dużo jakości do gry United.
W Evertonie to się rodzą talenty. Znany dzisiaj na całym świecie Rooney, a już niedługo powinno być też głośno o Jacku Rodwellu i Danu Goslingu :)
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html
Stilić znów czarował, Kriviec podobno ładnie kręcił. Lewandowski zdobędzie koronę króla strzelców bankowo.
I wszystko może się zmienić...szanse na majstra znów odżyły.
Nie przesadzałbym z takim hurra optymizmem. Pierwszy mecz sportowej wiosny nie czyni. Dopiero 4-5 meczy powinno pokazać, które drużyny złapały zwyżkową formę. Bądź co bądź Polonia to 15 zespół Ekstraklasy i z tego co słyszałem to mieli w meczu z Lechem 2 słabe bieguny - Atak i Bramkarz :)Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Myślałem, że juz jest głosno ;)Cytat:
Zamieszczone przez Nagano
Głośno to się dopiero zrobi jak największe kluby po nich sięgną :)Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Troche z innej beczki pytanie, wybiera się może ktoś z orgowiczów na środowy zapowiadający się pasjonująco mecz reprezentacji, który zostanie rozegrany na ultranowoczesnym stadionie...polonii? ;)
my tam z Milanosem będziemy :mrgreen:
hahaha załatw sobie najpierw bilet a potem będziesz mówił że będziesz, ja jakby co będę stał koło swojej fany czyli Mońki, prawdopodobnie c1 ale spróbujemy się jakoś wje$#ć na kamienna tylko ciekawe czy pedałki z konwiktorskiej nie będą pilnowały bo cwaniaki przed obawą o L u PZPN zarezerwowali wszystkie na kamienna sobie hehehe , Furiusz będziesz? bo słyszałem że dostaliście 500 od OZSK 8-) :P i mimo iż to kadra i wiadomo jakie są zasady ale dawno was w takiej liczbie tam nie pamiętam 8-) .