Ostro się zapowiada ostatni Harry Potter, cieszy to, że przeistoczył się z bajki na taki mroczny, wciągający film. Ale to głównie spowodowane zmianami reżyserów.
http://www.youtube.com/watch?v=_EC2tmFVNNE
Wersja do druku
Ostro się zapowiada ostatni Harry Potter, cieszy to, że przeistoczył się z bajki na taki mroczny, wciągający film. Ale to głównie spowodowane zmianami reżyserów.
http://www.youtube.com/watch?v=_EC2tmFVNNE
Mam nadzieję, że puszczą księcia półkrwi w telewizji, bo nie oglądałem :D
Wczoraj oglądałem cholernie dobry film pt "Hooligans" na końcu nie ma happy endu, więc polecam naprawdę ;)
Hehe główną rolę grał ten "hobbit z Władcy pierścienia - FRODO" PS Angole to pojeby :DCytat:
Zamieszczone przez OskarX
Ja przez cały film się czy to frodo czy ktoś inny, oglądałem do w WP z 20 razy, a go nie poznałem xD Myślałem ,że to ten ze spidermana, ale film zaje*****
WFT?!Cytat:
PS Angole to pojeby
ten film ma happy end - człowiek zastanawia się nad nim, i chyba powinien pomyśleć "jeżeli warto umierać za swoje przekonania, to jednak czy warto ginąć za klub piłkarski?". film jest raczej schematyczny - oto nasz bohater pojawia się w krainie, o której nie ma bladego pojęcia, stara się zyskać zaufanie w oczach wodza, pnie się po drabince społeczności. ponadto plemię od zawsze toczy walkę z odwiecznym wrogiem, i w konflikcie tym wódz ponosi śmierć. nasz bohater, mimo że w stadzie dość nowy, to jednak przejmuje władzę i prowadzi india... kibiców the hammers do zwycięstwa.Cytat:
identyczny motyw pojawił się min. w Człowiek zwany Koniem, Scarface, Donnie Brasco etc etc
PS żeby nie było, kibicuję West Ham od 2003 roku.
Człowieku, ty się chyba za dużo bajek naoglądałeś i za dużo total wara...jak ty fabułę tego filmu z takim czymś kojarzyłeś, to ja się nie dziwię^^Cytat:
w oczach wodza, ponadto plemię, wódz ponosi śmierć, w stadzie
Oglądaliśmy ten sam film?Kod:przejmuje władzę i prowadzi india... kibiców
Jakbyś "normalnie" oglądał ten film i nie kojarzył fabuły z Indianami, to byś pisał inaczej. Ja skacząc sobie kanałami zauważyłem ten film i mnie strasznie wciągnął (był nawet realistyczny, wreszcie odpoczynek od tych przewidywalnych filmów akcji) koniec mnie zaskoczył i zasmucił, dlatego jest aż tak dobry.
Film moim zdaniem przewyższa predators i inne kinowe filmy, może nie efektami itp. ale pewnie fabułą, "dobrym" zakończeniem. W sumie nie myślałem co będzie dalej, tylko oglądałem z otwartą gębą, myślałbym pewnie ,że na koncu jakoś się ułoży i wygrają, a tu taki myk.
Teraz obejrzyj sobie drugą część, jak się naparzają w pace.Cytat:
A odbiegając od tematu Hooligans. Ogląda ktoś Robin Hooda 2006-2010 na BBC tym Polskim ? :D Nowe odcinki w każdą niedzielę, chyba o 18.00 :P Jestem naprawdę mile zaskoczony, tym filmem pomijając fakt, że zazwyczaj z góry wiem jak zakończy się odcinek :D No i ciekawi mnie co się stanie z Allanem w następnych odcinkach ( choć przypuszczam, że wróci i dadzą mu drugą szansę :P ). Streszczenia następnych odcinków nie chcę czytać, żeby nie popsuć sobie zabawy ...
Nawet nie wiedziałem ,że jest, to musi być zaje***** chodź nie będzie 2 najlepszych bohaterów z 1 częsci (1 umarł, 2 zwiał więc to wszystko tłumaczy) Ale i tak bym chciał to obejrzeć, ale na pewno tego nie puszczą w telewizji :(:(:( więc trzeba będzie ściągnąć, dzięki za info ;)
Dodam jeszcze, że puszczali niedawno 1 serię, teraz pokazują 2, a kręcą jeszcze chyba 3... Gdzieś tak o tym czytałem ;)