Re: Dyskusja ogólna - Zapowiedź nowej wersji 0.9.5
@Starkiller9606
Wiem co się da zrobić na pewno: zaczniesz pisać w języku polskim albo dostaniesz tydzień karceru ode mnie. Na forum ma być porządek, a Ty swoimi chaotycznymi wypowiedziami psujesz ten stan. Jesteś obserwowany, pamiętaj.
Ad rem, dojdą kozacy dońscy i będzie kultura zaporoska. Fajnie. :) Najbardziej interesujące będą hulajgorody, ciekawe jak im wyjdą i jak bardzo potężne będą. Ostatni jaki mi się podobał (i pierwszy) był w P&M. :)
nie wiem po co tyle zachodu Samick tylko komentuje jak mogło być
Pobiorę. Ciekawe, czy dadzą jakieś nowe jednostki dla frakcji - bo brakuje mi wojsk obcego autoramentu.
EDIT:
Przepraszam bardzo, co to za ataki ad personam na naszego szanownego modernatora?!
Mogli by wreszcie dodać budynki z XVII w. Obleganie małych zameczków mogło by się zamienić na obleganie twierdz z bastionami.
Nota bene wyczuwam bany dla panów powyżej.
Były tutaj jeszcze 3 posty dwu userów których nawet nicki były szczytem przegięcia.
Ci co te bzdury i bluzgi pisali wiedzą o co chodzi.
...
Dla bluzgających na początek ban czasowy (chyba było oczywiste że będzie).
Ewentualne dalsze kroki zostaną ogłoszone niebawem.
Innym przypominam że obowiązuje regulamin forum , net-etykieta i ogólne zasady życia w społeczeństwie.
No ale na szczęście dla większości to przypomnienie potrzebne nie jest.
Do tych postów [które zostały stąd usunięte] odnoszą się Anonymu$ i adriankowaty w swoich spostrzeżeniach / uwagach formalnych do dyskusji. Te uwagi jednak zostawiam mimo że "wyczyny" bluzgaczy zostały stąd wymazane.
....
@ Anonymu$ i adriankowaty - słusznie myślicie: Forum to nie ściana na której my moderatorzy pozwolimy mazać hasła nienawiści. Ataki ad personam będą tępione z całą surowością.
@ wszyscy których "świerzbi klawiatura"
Następnym razem zamiast mozolnie wyklepywać długie posty łamiące wszelkie zasady, zamiast wymyślać obraźliwe nicki od razu piszcie: "Proszę o ban".
Cytat:
Zamieszczone przez Anymou$
Mogli by wreszcie dodać budynki z XVII w. Obleganie małych zameczków mogło by się zamienić na obleganie twierdz z bastionami.
Niestety nieliczni znają metody tworzenia budynków, a ekipa OiM nie posiada takich ludzi jak na razie.
Re: Dyskusja ogólna - NOWA WERSJA 0.9.5
Inne źródło dla patcha 0.9.5:
http://ge.tt/6uRpcWf/v/0
Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Patch podobno nie zawiera poprzednich.
Możliwe ze tak bo po wrzuceniu patcha na wersje 9.0, nie mam tego zmienionego interfejsu co jest we wczesniejszym patchu.