:D :D :D
co się dziwisz te twoje Ko to jak szynka po wielkim poście :D :D :D
Wersja do druku
:D :D :D
co się dziwisz te twoje Ko to jak szynka po wielkim poście :D :D :D
no tak, w koncu we wszystkich oszukuje, jade na kodach, wysylam sobie kase od papiestwa, przesuwam statki itp ;)
sorki za spam, pisać najlepiej na gg o te kampanie to pogadamy.
(hre juz jest zaklepane dla Marata, ale biz pewnie bedzie wolne niedlugo w mko22 ;) )
Chętnie mko 21 wezme :)
Dzięki! Zamierzam za pokój dla HRE od Turko-Egiptu oddać Bizancjum Mefistowi, niech tam jadą Zacharka, bo mnie nudzi chłopak ;)Cytat:
(hre juz jest zaklepane dla Marata, ale biz pewnie bedzie wolne niedlugo w mko22 ;) )
Jak nie chcesz MI dać tych frakcji to powiedz. Nie będę musiał ci na GG spamować, bo mnie jeszcze zablokujesz ;)Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
Na pewno pomogłaby tutaj wizyta u psychologa - po takiej wizycie, znowu byłbyś zdolny czerpać radość z gry w KO i przestałbyś się tak denerwować.Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
Spina, pretensja i olewka - to trzy przymiotniki, którymi bardzo trafnie określiłeś swoje własne zachowania w kilku spośród 20 KO jakie masz.
racja racja, tylko slowa "spina, pretensja i olewka" to nie przymiotniki ;)
mko26, nic sie nie stalo, jestem tylko ja w plecy, troche opoznila sie tura.
wko31, tez nic sie nie stalo, tura poszla omylkowo i tyle w temacie.
tyle tych wielkich zbrodni.
No tak. Racja. Szczegół.
Ogólnie było tak:Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
Wysłałem do Papy prośbę o zapłatę kasy przyznanej przez MG w 4 ratach. Dałem w propozycji pierwszą ratę jako "pojedyncza zapłata", a 3 następne jako "trybut". Twierdziłeś, że zaakceptowałeś propozycję, ale zaraz potem anulowałeś trybut. Moim zdaniem odrzuciłeś propozycję, bo kasy miałem zdecydowanie mniej niż powinno być (sumowanie przewidywania z poprzedniej tury + pierwszej raty), gdybym dostał pierwszą ratę. Dlatego swoje wątpliwości zgłosiłem do MG, wymyśliłem też sposób, jak można sprawdzić, czy dostałem kasę czy nie. Kiedy tylko napisałem o tym sposobie i że chcę, żeby MG sprawdził, od razu wyzwałeś mnie od "psychola" czy coś w tym stylu i zablokowałeś na GG. Zareagowałeś strasznie agresywnie na to, że ja tylko chciałem po prostu się upewnić.
I teraz wiem dlaczego tak zareagowałeś - po prostu bałeś się wykrycia tego, że przesłałeś sobie z kasy Papieża 10 kawałków. :?
Jeśli nawet zaakceptowałeś pierwszą ratę dla mnie (Bizancjum), to i tak MG przy okazji sprawdzania tego, dowiedziałby się, że wysłałeś sobie (Bułgaria) z kasy Papieża te 10,000 florenów, co teraz wyszło na jaw kiedy Seba dostał od Sayeera hasło do Bułgarii, bo opóźniasz 8 dni i chciał przeklikać. :roll:
A w ogóle to nie wiem, dlaczego 8 dni opóźniasz skoro wiesz, że jak MG zajrzy do tury to zobaczy propozycję od Papieża...
Jeśli chciałeś po kryjomu sobie kasę wysłać, to powinieneś chyba szybko turę zrobić a nie opóźniać 8 dni aż MG do niej zajrzy...
To tak jakbyś sam się prosił o wpisanie na CL... Albo byłeś taki pewien, że Sebie nikt nie prześle hasła do Bułgarii... :roll:
Jeśli ktoś zamierza przejąć te frakcje, to proszę o info na gg/pw, jestem sojusznikiem tych państw i trzeba się dogadać ;)Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
na razie wstrzyuje,uje sie z decyzja rezygnacji.