Może dlatego, że moderator szybko działa?
Dobra, na tym może offtop zakończmy :) ?
salvo
Wersja do druku
Może dlatego, że moderator szybko działa?
Dobra, na tym może offtop zakończmy :) ?
salvo
Ostatnio frakcja była wyjątkowo w czwartek. Wcześniej w czwartek był też Las Teutoburski. Myślicie, że w ten czwartek też czeka nas frakcja? Może to był chwyt marketingowy, żeby ludzie siedzieli już od czwartku odświeżając stronę, a frakcja dopiero w piątek. :lol:
Miejmy nadzieję, że nie czeka nas nic, lub kilka tarcz/zbroi od Lusteda.
22go marca w USA jest impreza związana z elektroniczna rozrywką- PAX się ten konwent nazywa, będzie też dużo o grach, a że to wypadnie akurat 2 tyg. od Partów wtedy bym oczekiwał nacji albo kolejnych informacji.
Nie wiedziałem o tych targach, więc dobrze się składa. To ja mam inną teorię. Frakcji nie będą odkładać na targi. Na takich targach są inne nowości, np. gameplay, prezentacja bitew morskich - coś całkiem nowego. Dlatego sądzę, że teraz będzie frakca. Możliwe, że dlatego przyspieszyli z czwartkiem, żeby za tydzień czymś nas zaskoczyć.
W dodatku 3 frakcje barbarzyńskie dali tydzień po tygodniu wydaje się dość zasadne by dać pod rząd frakcje z Bliskiego Wschodu. :)
SEGI ani CA na tych targach raczej nie będzie
:)
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... veal-Eight
[spoiler:bsm5u509]ale dałem się nabrać... :lol:[/spoiler:bsm5u509]
KLA co to za link? Mi wyskakuje że nie ma takiego tematu.
Ktoś założył temat na TWC z konta o nazwie WIll CA (czyli tak samo jak developer CA prezentujący każdą frakcję). Pewnie zastosował "duże i" zamiast "małego el" (piszę słownie, bo literami nie byłoby wiadomo ocb). Temat brzmiał tak samo jak prezenacje frakcji, czyli ''Total War: Rome II - Faction Reveal Eight ''. Po wejściu w temat było odesłanie do listy frakcji, a niżej w poście z innego konta napisał coś w stylu "Pontus yeah!" (niby jako ucieszony forumowicz). Jednak po wejściu w listę frakcji było widać, że ostatnia ikonka nadal jest pusta. Wiele osób, w tym ja dało się oszukać i temat miał już sporo postów kiedy się pojawił admin, skasował temat i zbanował te dwa konta. :)
Cytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
Czekać tylko na linka z targów i jedziem z tym koksem. :D
Dlaczego zbanowano konto które odpisało Pontus? Przecież mógł sobie ironicznie napisać :/. OMG nic już dzisiaj nie wolno :/. Co do tematu, to myślę, że na targach pokażą coś na mapie kampanii, np. trochę pochodzą armią rzymską po mapie itp.