Mistrz składni i logicznego składania zdań.
Wersja do druku
Nie rozumiem co tu śmiesznego... Brak cudzysłowu? :rolleyes:
A, już wiadomo - Agora http://emotikona.pl/emotikony/pic/0doubledown.gif
Dajcie już spokój z cytatami z agory... Ni to śmieszne ni ciekawe.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Niezastąpiony chochlik :v
Cytat:
Jeżeli mówimy o chodzeniu kobiet z mężczyzną, to muzułmanie robią to w imię honoru, Zarówno swojego jak i kobiety. Więc obrona honory przed innymi mężczyznami, którzy mogą ją napastować lub zaczepiać jest czymś złym? Dalej. Jeżeli mówimy o europejskich strojach masz na myśli wydekoltowane bluzki czy krótkie spódnicę? Jeżeli tak, to nie przecież to aż tak wielkim problemem, kobieta ma przecież tyle ubrań, więc ma w czym wybrać. Alkohol nie jest składnikiem niezbędnym do życia, więc jego picie nie musi być konieczne.
Podział na miejsca dla kobiet i mężczyzn. To może być przeszkodą, dla Europejczyka, który jest przyzwyczajony do tego, że kobieta jest równa mężczyźnie, ale to również zostało u nas wprowadzone od niedawna, ale ciągle mamy zgrzyty na temat roli kobiet w społeczeństwie.
A co do świątyni, to uważam, że skoro wchodzimy do miejsca, które ktoś uważa za święte należałby się odpowiednio ubrać. Gdyby, muzułmanie kazaliby przestrzegać ramadanu wówczas byłby to problem. Te, które wskazałeś może i są upierdliwe, ale nie przeszkadzają aż w takim stopniu jak piszesz.
Jak ja tęskniłem za agorą w łapu-capu...
Eee tam, ja śmiechłem ;D
I to jest śmieszne, a nie jakaś Agora.
voitek:
,,Wszyscy powyżej - mistrzowie wzajemnego lizania jajek, na co wskazuje to, że w tym temacie wypowiadają się wciąż te same osoby i piszą to samo. Przypominają grupki brzydkich dziewczyn z liceum."
Wrzućcie wpisy z chatu wczoraj - wchodziły zarty a nie takie suchary tu składacie, ze aż muszę iść zwymiotowąć :rolleyes: