Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
Cytat:
wbrew naturze? w naturze wśród zwierząt homoseksualizm jest właśnie powszechny!
Wśród "lwów afrykańskich"? :P
Ankieta jest bardzo dobra. Sensem zadanego pytania jest znalezienie odpowiedzi na stopień tolerancji wśród użytkowników tegoż forum. Bez tych pierwszych możliwości, które niektórym - którzy nie załapali sensu - mogą wydawać się szczytem głupoty nie uzyskano by odpowiedniego rozwiązania.
Cytat:
Jakie by nie było- nikogo nie powinno to interesować i orientacja czy płeć nie powinna decydować o prawach jakie kto ma.
Chyba, że mówimy o wpływach do Skarbu Państwa.
Cytat:
A ludzi takich jak Ty do izolatki. Z definicji. Jak ktoś jest społecznie zboczony to go trzeba izolować.
Bez takich.
Cytat:
Tutaj nie zrozumiałeś co miałem na myśli. Regulacje właśnie są i tu jest pies pogrzebany.
ale jakoś nie słyszy się o deregulacji małżeństw czyli usunięciu ich z prawa. Bo w sumie małżeństwo jest sakramentem kościelnym i tym powinno pozostać. Niestety katolicy narzucili specjalne traktowanie dla takich związków i stąd wynika domaganie się przez gejów (którzy są jednak w mniejszości wśród tych, którzy żądają ustawy o związkach partnerskich) regulacji związków. Małżeństwa hetero są specjalnie traktowane i jest to jawna dyskryminacja.
Cytat:
Co za bełkot. Ta ankieta nie jest dla psychologów czy encyklopedystów układających regułki ale zwykłych ludzi na forum o gierkach. :roll:
To nie jest argument na usprawiedliwienie głupoty.
Cytat:
Tylko że to właśnie geje robią sprawę publiczną z tego co nie powinno opuszczać sypialni. :roll: Cytat jak ulał pasuje do ich środowiska.
Ten cytat świetnie pasuje do opisu zachowania osób zwanych potocznie 'prostakami'. Ta 'grupa zawodowa' ma tendencje do występowania w różnych środowiskach.
Martin
Cytat:
Ankieta jest bardzo dobra. Sensem zadanego pytania jest znalezienie odpowiedzi na stopień tolerancji wśród użytkowników tegoż forum. Bez tych pierwszych możliwości, które niektórym - którzy nie załapali sensu - mogą wydawać się szczytem głupoty nie uzyskano by odpowiedniego rozwiązania.
Powalająca logika. Tak jak pisałem - Zróbmy ankietę na temat krążenia ziemi wokół słońca, po to aby poznać poziom tolerancji użytkowników na fakty i naukę.
Cytat:
To nie jest argument na usprawiedliwienie głupoty.
Wszystko co nie zawiera się w Twojej wizji świata jest głupie. Nie będę się licytował na epitety, szkoda klawiatury.
Cytat:
Powalająca logika. Tak jak pisałem - Zróbmy ankietę na temat krążenia ziemi wokół słońca, po to aby poznać poziom tolerancji użytkowników na fakty i naukę.
Tak, powalająca logika. Po co robić badania nad analfabetyzmem (wtórnym)- przecież wszyscy uczą się pisać i czytać w szkole. Po co liczyć bezdomnych- przecież są domy opieki społecznej. Itd itd. Po co pytać o cokolwiek? Lepiej się zdać na to co powie furher i jego tuba medialna.
Cytat:
Tak jak pisałem - Zróbmy ankietę na temat krążenia ziemi wokół słońca, po to aby poznać poziom tolerancji użytkowników na fakty i naukę.
To zrób.
Ta ankieta, w tym przypadku, ma bardzo prosty sens i przekaz. Jakoś 99% piszących w tym temacie bez problemu pojęła o co w niej chodzi, bez potrzeby walenia ich w łeb ciężkimi argumentami.
Człowieku, jakiej znowu 'mojej wizji świata'? Moja wizja świata polega na tym, że przyjmuje do informacji zdanie osób, które w danej dziedzinie są mądrzejsze ode mnie. Ty natomiast twardo stoisz na stanowisku, że w pewnych aspektach zdania naukowców nie trzeba słuchać, 'bo tak'.
Innymi słowy wykazujesz dokładnie te cechy, które świadczą o przynależności do 'grupy zawodowej', o której wspominałem wcześniej. Uporem i głupotą nie zmienia się realiów, a jedynie pogłębia zapaść. Zrozum to wreszcie.
Cytat:
Ta ankieta, w tym przypadku, ma bardzo prosty sens i przekaz. Jakoś 99% piszących w tym temacie bez problemu pojęła o co w niej chodzi, bez potrzeby walenia ich w łeb ciężkimi argumentami.
Ależ proszę. Jeżeli chcesz być osobą wspierającą to domowe przedszkole - Twój wybór.
Cytat:
Ależ proszę. Jeżeli chcesz być osobą wspierającą to domowe przedszkole - Twój wybór.
Ostrzeżenie słowne przyznaję.
czytam niektórych wypociny i dochodzę do wniosku, że czas rzucić studia bo z nich więcej się dowiem :lol:
żenua
Cytat:
Tylko że to właśnie geje robią sprawę publiczną z tego co nie powinno opuszczać sypialni.
a Ty może się nie przyznajesz, że pociągają Ciebie kobiety? Przyznajesz! To samo jest po drugiej stronie. Nie wiem co tak na prawdę miałeś na myśli, jeszcze nie widziałem aby dwóch homos. przyłapano na obcowaniu płciowym w miejscu publicznym.
Cytat:
no na bank ankieta bada chociaż tolerancję tym pytaniem
Cytat:
Homoseksualizm jest zboczeniem podobnym do pedofilii więc powinien być karany.
:lol:
Cytat:
Jakoś 99% piszących w tym temacie bez problemu pojęła o co w niej chodzi, bez potrzeby walenia ich w łeb ciężkimi argumentami.
ja natomiast pojąłem, że część pytań jest kompletnie bezsensu....
Martin i reszta, przestańcie proszę bo na pogotowiu zaraz wyląduję ze śmiechu :lol:
Bada "stopień tolerancji" czyli to czy ktoś tego nie toleruje również :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez Montrose
Bada "stopień tolerancji" czyli to czy ktoś tego nie toleruje również :roll:
Dokładnie.