No, faktycznie ten moderator to jakiś tyran. Pech, nigdy nie dogodzisz każdemu.Cytat:
Zamieszczone przez Wojownik z Lasu
Wersja do druku
No, faktycznie ten moderator to jakiś tyran. Pech, nigdy nie dogodzisz każdemu.Cytat:
Zamieszczone przez Wojownik z Lasu
Nie ma co się rozdrabniać, metalcore'owi czy deathcore'owi najbliżej właśnie do hardcore punka i metalu, a skoro nie ma tematu o hc, to najlepiej tutaj o nich pisać. Z tych gatunków lubię tylko mathcore, szczególnie wspomniany The Dillinger Escape Plan. W październiku grają w wawie, ale tego samego dnia jest Killing Joke i nie wiem na co pójdę... ale chyba raczej na KJ. Zgodzę się jeszcze że metalcore już się (na szczęście) skończył, skończyła się moda na niego. Teraz chyba bardziej popularny jest deathcore, ale to i tak nisza, w Polsce mniejsza chyba nawet niż różne post metale i post-harcore'y.
http://www.youtube.com/watch?v=QMHQQvBs6o4 Ciekawie grają.
http://www.youtube.com/watch?v=9e5cqe_JE0Q Lemmy ma niezły głos ale wolę już rudego.
Porównywanie Motorhead do Megadeth nie ma sensu, Lemmy dwoma kawałkami (Ace of Spades i Overkill) zjada wszystko co Megadeth kiedykolwiek nagrał i nagra.
Po prostu drażnią mnie takie uproszczenia. Brakuje jeszcze by złączyć wszystkie tematy muzyczne w jeden i zrobi się jeden wielki burdel.
Na Dillingerów chętnie bym pojechał ale gdzie tam mam do W-wy na nich.
A Motorhead to bogowie i porównywanie ich do Dave Mustaine Project jest obrazą dla tych pierwszych ;)
Chodziło mi o wokal.
Na dillingersów na bank jadę. To jeden z moich ulubionych bandów w ogóle.
Słucham sobie ostatnio dyskografii Pantery i Motorhead nie licząc czasami wokalu to grają świetnie.
mhm Anselmo jeden z najbardziej charakterystycznych i najczesciej podrabianych wokalistow metalowych nawala wokalnie...Cytat:
Słucham sobie ostatnio dyskografii Pantery i Motorhead nie licząc czasami wokalu to grają świetnie.
mhm Lemmy, legendarny zapity glos, w ktorym slychac wszystke rdzaje alkoholi swiata i on tez nawala wokalnie...
Coz jeszcze masz do dodania? :P
W niektórych piosenkach jak już napisałem ogólnie to śpiewają dobrze.