Mam nastepny problem działą mi jusz muliplayer tylko kiedy chce sie poloczyc to pisze Połączenie z NAT nieudane
Co zrobić?
Wersja do druku
Mam nastepny problem działą mi jusz muliplayer tylko kiedy chce sie poloczyc to pisze Połączenie z NAT nieudane
Co zrobić?
jak masz włączone hamahi, to chyba musisz je wyłączyć
Ewentualnie wojska prowadzi tylko gracz atakujący, ale faktycznie jest to trochę bez sensu, lepiej umówić się na rozstrzygnięcie automatyczne w takim przypadku.Cytat:
Zamieszczone przez Riekann
Jak zrobić żeby frakcją (nie buntownikami) budować jesnostki regionalne.
Po pierwsze panować nad danym regionem, po drugie mieć wzniesiony odpowiedni budynek potrzebny do rekrutacji tej jednostki, a po trzecie mieć ją w spisie jednostek owej frakcji.
Witam. Co trzeba zrobic aby wziac udzial w krucjacie? Wystarczy zaatakowac dane miasto? Po 2. Czy mozna wezwac krucjate na frakcje ktora zostala ekskomunikowana?
1. Wystarczy, że uzbierasz generała z 7 jednostkami w armii i klikniesz w panel generała, tam, gdzie widać jego cechy (czyli ppm na karcie generała). Tam znajdź w lewym dolnym rogu krzyżyk i kliknij go.
2. Tak.
Mam pytanie.Jak to możliwe że komputer czasem ma ponad 20 oddziałow w jednej armi?
też mnie to zawsze ciekawiło, dopóki ich nie policzyłem :D
W jednej linii jest 9 oddziałów (przypatrz się dobrze), dlatego są 3 linie i w trzeciej są najwyżej dwie jednostki.
kiedy mam dostęp do wszystkich frakcji?