Nie zabity ale martwy,ok;D
Wersja do druku
Nie zabity ale martwy,ok;D
Pewnie Górę ;)
Lorda Dondariona, który był wskrzeszany przez Thorosa z MyrCytat:
Kogo masz na myśli?
Edit: Chociaż z tego co na szybko przeczytałem to oddał życie aby Catelyn Stark mogła ożyć.
Chodzi mi o wojownika z którym sie pojedynkował Sandor "Ogar" Clegane bodajże w drugim sezonie.
http://piesnloduiognia.pl/beric-dondarrion/
GoT
Spoiler:
Valyriańska stal. Dostał go od poprzedniego lorda dowódcy Jeora Mormonta znanego też jako Stary NiedźwiedźCytat:
Ten sztylet ze smoczego szkła (czy z czegoś tam) był poza zasięgiem, więc z czego miał Snow ten miecz? Już nie pamiętam od kogo go dostał. Od wuja? Zgadzam się, faktycznie najlepszy odcinek 5 sezonu.
Ten pedofil to Meryn Trant z Gwardii Królewskiej. Oczywiście motyw pedofilski to całkowity wymysł twórców serialu...Cytat:
Arya? Nie pamiętam czy tego pedofila ma na liście, jeśli tak to chyba spróbuje go otruć
Cytat:
Coś mi się zdaje, że dopiero Ogar przyniesie kres Górze
Coś mi się wydaje, że Ogar dawno już nie żyje
Totalnie pomieszanie z poplątaniem w Twoim poście Gajusz
GoT
Spoiler:
Przecież on żyje ;) Ale do powieści raczej nie wróci, moim zdaniem.Cytat:
Coś mi się wydaje, że Ogar dawno już nie żyje
Chodzi mi o styl napisania tego posta i sposób przekazania treści. Także to żaden atakCytat:
W sensie? Możesz podać jakiś szczegół? Otwierasz nowy atak fanów powieści czy tylko tak dla sportu?
Gajusz książek nie czytałeś chyba co? :P
Jak to żyje? Mogło mi coś umknąć przez tak dużą ilość wątków w książkach ale jestem ciekawy na podstawie czego to wywnioskowałeś :)Cytat:
Przecież on żyje ;) Ale do powieści raczej nie wróci, moim zdaniem.