Brawo Jagiellonia :D :D :D :!:
3-0 z Korona i jestesmy w polfinale :!:
Wersja do druku
Brawo Jagiellonia :D :D :D :!:
3-0 z Korona i jestesmy w polfinale :!:
Ehhhh jak łatwo człowieka uszczęśliwić :D
w innych awans Lechii po wygranej 3:1 nad Wisłą
Ruchu po wygranej 2:1 na Legią
i pewnie Pogoni która ma zaliczkę 3:0 i remisuje 1:1 jeszcze
więc podsumowując bedzię ciekawe heheh oby jutro wylosować paprykarzy 8-) mam dość jeżdżenia na Śląsk :P
wspaniale zwyciestwo evertonu nad man city...
dzisiaj w ogóle było sporo meczów. chelsea wygrało bez problemu...
No to mamy:
Ruch vs Pogoń
Lechia vs Jagiellonia
ehh liczyłem na Szczecin no nic ważne że 1 mecz na wyjeździe a później będzie można odrabiać
Slaby mecz ale mamy 3pkt ;)
Brawo JAGA :)
Dawno nie miałem okazji oglądać meczu Valencii i Atlético, lecz wczoraj udało mi się obejrzeć obie drużyny w wzajemnej konfrontacji w Lidze Europejskiej. Oglądałem tylko drugą połowę, ale i tak mnie urzekła. Bardzo dużo pięknej technicznej piłki. Dryblingi, gra z klepki, mocne strzały, a przede wszystkim piękne bramki. Mimo, że to Valencia próbowała prowadzić grę dzięki przewadze swojego boiska to Atlético świetnie kontrowało. Mecz się zakończył wynikiem 2:2, a na wyróżnienie zasługują tacy zawodnicy jak Aguero, Forlan, Villa, Silva, Mata i Bruno. Zastanawiam się teraz czy nie lepiej jest oglądać LE niż LM :D
W tamtym roku mecze p.UEFA były o wiele ciekawsze od LM, w tym roku też jest nieźle, choć akurat na środowy mecz Arsenalu z Barceloną nie można narzekać, bo piłka była równie dobra. Valencia na prawde świetna drużyna, już z Werderem mi się podobali, gdzie po czerwonej kartce zaczeli grać lepiej i w końcu strzelili gola. A Silva na prawde świetny piłkarz ( Villa i Aguero też oczywiście ).
Dlatego też Silva i Villa są przymierzani do Manchesteru United ^ ^Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Chyba przez The Sun.Cytat:
Zamieszczone przez Kakashi