Ok już poprawiam :) A z innej beczki jak znalazłeś mojego chomika? Bo, się zastawiałem czy mój profil "wyskakuje" na wierzch jak ktoś szuka moda?
Wersja do druku
Ok już poprawiam :) A z innej beczki jak znalazłeś mojego chomika? Bo, się zastawiałem czy mój profil "wyskakuje" na wierzch jak ktoś szuka moda?
Wpisałem po prostu Potop Total War i wyskoczyło 3 od góry.
Widocznie mam monopol :)
Pytanie o wersję alpha 0.01 - dlaczego moi Prusacy i Brandenburczycy mają głosy Arabów? Dlaczego Berlin to drewniane miasto?
Czy w planach jest poszerzenie Skandynawii na północ?
Z tego co mi wiadomo to ta wersja, w którą grasz jest pierwszą którą wrzucił Artem i ona ma się nijak to tej którą my ,współtwórcy, dysponujemy, więc nawet nie wiem jak to wyglądało wcześniej.
A wyglądało to tak, że wszystkie miasta były drewniane ;).
Żeby się trochę rozwijały :)
Skończyłem robić modele nowych artylerzystów. teraz robię wpisy do plików tekstowych.
Grenadierzy też są na ukończeniu. Kiedy skończę artylerię, to sprawdzę których brakuje i ich dorobię :)
Tak wygląda grenadier Republiki mediolanu:
Po ile jednostek będzie średnio na frakcje?
Nie wiem. Nie robię takich statystyk :) Tyle ile trzeba :D
EliminatorT, w każdym mieście będą na pewno po dwie jednostki (pozostałości po moich nieszczęsnych próbach zmiany ilości wybuchających buntów ;)) RON będzie miał tylko po jedną jednostkę na miasto. Przygotuj się na, to że największy stan osobowy swoich armii, będą miały Imperium Osmańskie i Carstwo Rosyjskie.
Można by wprowadzić system nazywania jednostek legionami, tj. na tym obrazku:
Spoiler:
Tylko że zamiast nazwy legion ( o ile jest to możliwe) można by dać Batalion, rota, chorągiew, lub coś innego. Co o tym sądzicie?
PS. Ładny grenadier :clap: