Grecjo!
:P
Wersja do druku
Grecjo!
:P
Kipanga:
Mnie troszku rozbawiło.Cytat:
Sam fakt posiadania kilku kont nie powinien być karany(w końcu to jawna dyskryminacja osób z rozdwojeniem jaźni) a jedynie to do czego się tego konta używa.
Załącznik 2102
Największy tag na TW.orgowej chmurze tagów ;D
#smutek też nieźle się trzyma ;D
Dzisiaj ubawu dostarczył mi Lew:
Dziękuję! Bez Ciebie ten dzień byłby jednym z gorszych w tym miesiącu. xDCytat:
Zamieszczone przez Lwie Serce
Akurat nie rozumiem zamieszczania tego w łapu capu, bo był taki czas. Shay trzymał dział modów Empire i Napoleona w ryzach (z pomocą aktywnych, niekolorowych. Od razu mi się Marengo przypomina), ja z Aravenem zbrojownię ogarnialiśmy. Ludzie dostawali pomoc na problemy w 90% przypadków. Przypomnij sobie też ogromny wkład Sadama, Asura czy kilku innych. Były nawet konkursy jakieś. Zapału i roboty było dużo, nawet jak całym składem marudziliśmy to odwalaliśmy kawał dobrej roboty więc nie rozumiem Twojego postu. Zwłaszcza, że i Ty masz bardzo duży wkład.
Rozumiesz, co wykazałeś, ale nie śmieszy Ciebie. :hmm: A! Zapomniałem w Twoich ustawieniach włączyć humor. Lepiej? :)
Chyba Ci się przycisk do włączania humoru zepsuł ;D
Nie. Zdecydowanie nie. Wstawiłeś wyszczerzoną morduchę, a to oznacza że coś tam zadziałało. Trochę to koński humor, ale nie mogę przegiąć byś nas nie zalał falą kawałów suchych jak chleb dla konia.