Dzięki, a czy to DLC z krwią da się kupić w jakimś 'normalnym' sklepie czy tylko steam?
Wersja do druku
Dzięki, a czy to DLC z krwią da się kupić w jakimś 'normalnym' sklepie czy tylko steam?
A coz jest nienormalnego w Steamie?"Blood and burning" to mod a nie gra zatem jest dostepny na platformie producenta udostepniajacego swoje produkty na Steamie wlasnie.Inna gadka jesli bysmy rozmawiali o samej grze,np."TW Attila" ktora mozna bylo nabyc na wielu portalach prowadzacych sprzedaz.
To, że ja nie mam możliwości robienia zakupów na steam. Krew i posoka do rome 2 było do kupienia w innych sklepach to też spytałem czy tutaj jest tak samo.
Jest dostepny na Amazon za 7.99$.Sprawdz oferte na Polske:
http://www.amazon.com/Total-War-ATTI...od+%26+Burning
Niedługo na Muve zapewne będzie dostępny.
A propos, jakie wrażenia blood? Jest podobny do tego z R2, czy przesadzony jak w S2?
Do Rome 2 FLC to były frakcje a tu? Jakiś unit pack z najemnikami którzy powinni być od początku, ehh.....
Podobny, dodano między innymi wymioty, krwawą paćkę po uderzeniu pocisku z machiny i spopielone zwłoki.
Tak ale jednak w pierwszej kolejności dostaliśmy darmowe frakcje, mało tego, jednego culture packa rozdali ludziom którzy mieli grę w dniu jego wydania, więc dla mnie 12 jednostek najemników, do tego występujących tylko na wyspach nie jest niczym specjalnym. Zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt że Celtowie i Sarmaci powinni mieć oddzielne rostery od samego początku a nie dopiero po wyjściu odpowiedniego DLC.
Coś tam było darmowego i darmowy pakiet kultur z nomadami dla każdego przez tydzień.