Oooo, łatka jest !
I działa.
Wersja do druku
Oooo, łatka jest !
I działa.
jak dla mnie gierka swietna poziom w kampani zaczynajac od trudnego solidny(wkoncu ewidentny do nazwy). Co do multi to podoba mi sie sposob rozwoju i ES daje na poczatku spory bonus dzieki zbroi ale tak jak napisali wczesniej inni bugi w statach bo tez mam chwalebny tytół tchórza na 6 bit (4w, 1p i 1 rozlaczenie - serwer steam sie jakos zacial :( ).
Dalsze testy odkladam na pozniej bo niestety RAM w kompie padl i wywala mnie co chwile, ale duzo nie strace bo widze ze patch wszystkim uniemozliwil dalsza zabawe. :(
Po dwu dniowym graniu stwierdzam, że gra warta swojej ceny ai świetne multiplayer też wreszcie po tej łatce mam staty :). Tylko denerwuje mnie, że ciągle murze po każdej bitwie częściej to się zdarza online muszę ponownie uruchamiać grę ponieważ jak sie ląduje niby się załadowało, a ekran ładowania jest ten pasek szaleje a w od dali słychać muzykę w tle z menu ;/ lub czasem po prostu bez oszczerzenia się wyłancza i pisze czy wysłać raport o błędach ;/
Tak z ciekawości się zapytam. Czy jak minął wszystkie tury (do pewnego roku) to można grać dalej czy gra się kończy i zaczynamy od początku?
Nie sprawdzalem tego patcha ale bez niego znalazłem kolejne dziwadło w multi. W kampanii avatara chciałem powalczyc na morzu i okazuje się ze jeśli przeciwnik nie wybrał w rosterze żadnej floty i podjął walkę to z takiej sytuacji można wyjść wyłącznie radykalnie. Przycisk zatwierdzenia jest nieaktywny z informacją że przekroczono czas potrzebny do wybrania oddziałów co nie jest prawdą.
W kampanii singla nie działają właściwie cechy sojusz z wrogiem, wróg mojego wroga moim przyjacielem w stosunkach klanowych.
Również w kampanii brat dajmio dojrzał do pewnego wieku i musiałem z innego powodu wczytać sejwa z poprzedniej tury. To spowodowało że ten sam brat już nie dojrzał i dojrzał dopiero dwa lata pozniej w wieku 21 lat.
ciekawe czy to w tym paczu wnieśli, ale ikonka, która na wcześniejszych screenach figurowała jako tsunami, teraz oznacza po prostu zarazę. ładnie z ich strony.
a ja łatki nie mam...
Ha ha, czułem że to będzie dobra giera i się nie myliłem. Właśnie zasysam przez steam ( będę ją ściągał 2 doby:/)
Mi się łatka nie ściąga może to i dobrze :) Ja czytam na steam piszą że zablokowali ściąganie jej.
Hehe co za ludzie :?
A powiedzcie mi czy pełna wersja jest lepiej zoptymalizowana od demka ?
NTW śmiga mi spokojnie na ultra, z kolei demko Shoguna tak sobie, a granie na niskich detalach ze znikającymi trupami mało mnie interesuje...
Fajnie, że w końcu poziomy trudności działają tak jak powinny. Ostatnią grą, w której dłużej popykalem w kampanie był Rome, w Medku, Etw i Ntw nudziło mi sie po kilku, maks kilkunastu turach. Myślę, że Shogun ma potencjał na to aby stać się grą do której będzie się wracało bo zwyczajnie będzie to gra, w której trzeba nonstop myśleć i każda tura będzie wyzwaniem skoro już trudny sprawia takie kłopoty to co dopiero na legendarnym.