Chcę sobie zmienić nick w Game spy ale przy próbie zalogowania przekierowuje mnie na inny portal IGN
jak zmienić teraz nick?
Wersja do druku
Chcę sobie zmienić nick w Game spy ale przy próbie zalogowania przekierowuje mnie na inny portal IGN
jak zmienić teraz nick?
Gamespy już nie istnieje, a jako że należeli do IGN i przekierowuje cię na ten portal to wnioskuję że bazę użytkowników z gamespy przenieśli tam.
No właśnie tyle że nie mam tam konta a gdy założyłem nowe niema opcji przypisania nicku do emaila
Witam was! Przepraszam jeśli to nie odpowiedni temat.A więc bawiłem się unpackerem, i po tym zdarzeniu nie chce mi działać żadna bitwa prowadzona prze mnie podczas wielkiej kampanii.Więc odinstalowałem i zainstalowałem grę ponownie i nic, ciągle wywala.Dlaczego? ?Jak na to zaradzić?
Masz napisane w Readme unpackera co trzeba zrobić
Nie mogę tam znaleźć odpowiedzi na moje pytanie.Mógłbyś mi rozjaśnić co mam zrobić?Cytat:
Zamieszczone przez pop517
czy wszystkie zamki w trakcie bitwy sa takie same? rozgrywam walki w roznych prowincjach, a za kazdym razem zamek ma ten sam plan, tzn ma identyczne rozplanowanie na mapie, bramy, mury, sciezki. powinny sie roznic, czy tworcy zrobili po prostu copy paste?
Cytat:
Zamieszczone przez maykel
Są chyba 4 typu miast i zamków- muzumałńskie,zachodnie, północne i wschodnie
Cytat:
Zamieszczone przez Piter
ok, ale czy kazdy z tych typow ma miec takie same plany zamkow? chodzi o to, ze np kazdy zamek wschodniego typu jest taki sam - patrzac od frontu brama od prodzu i po prawej, plac po lewej. czy moze jednak teen samn typ zamkow rozni sie rozmieszczeniem przynajmniej wewnatrz! zamku? (np plac gdzie indziej, bramy w innych miejscach muru itp)
Jest jakis sposob aby Anglia mogla rekrutowac Pancerna Straz?