Nie podam.Cytat:
Zamieszczone przez Brzezik
Wersja do druku
Nie podam.Cytat:
Zamieszczone przez Brzezik
Ta gra już jest taka tania ? Będąc szczery aż za tania na tej aukcji. Uważaj.Cytat:
Zamieszczone przez tusek21
Ja ją jesienią 2013 kupiłem za bodajże 24 zł :P
Ja na pewno kupiłem kradzioną z sąsiadem. Znaczy typ co sprzedawał kazał się nie interesować ale pewnie wyniósł kilka kluczy ze sklepu :D
A miał ktos taki przypadek ze po zakupie klucza z allegro klucz zostal zablokowany.
Nie i nigdy o czymś takim nie słyszałem a już kupiłem kilka gier na allegro
Ktoś tu pisał, bodajże w grudniu, że gra z klucza zakupionego na aukcji przestała działać po kilku miesiącach. Ryzyko zawsze istnieje w postaci chociażby wcześniejszego wykorzystania klucza przez kogoś innego. Jak w piosence, wszystko się może zdarzyć... ;)
Ja kupiłem masę kluczy na allegro i żadnych problemów nie miałem.
Jedyna niespodzianka że BF 3 mam po rosyjsku. Ale przyda się nauka. Jak Rosjanie wjadą czołgami do naszego kraju, może się jakoś dogadam ;)
Lecz dodam że kupuje zawsze od sprzedawców którzy mają tysiące komentarzy. Większość sklepów co sprzedają klucze na allegro mają nawet ponad 10k pozytywnych komentarzy. Wtedy można być pewnym.
Wracając do tematu. Wiecie kiedy będzie patch 10 ?
Nie da się ponownie wykorzystać klucza na platformach typu Steam, Uplay, Origin - dostaniesz info, że klucz jest używany i nie będziesz mógł przypisać go do swojego konta; nie wiąże się to też z żadnymi konsekwencjami. Problemy można mieć tylko w przypadku kluczy z innego regionu. W Polsce możemy aktywować gry z regionem PL, EU i ROW (region free). Są też regiony definiowane przez wydawcę gry, np. w Company of Heroes 2 nasz kraj znalazł się w grupie z Węgrami, co oznacza, że zarówno my jak i węgrzy mogą spokojnie aktywować grę. Są aukcje gdzie sprzedawane są rosyjskie klucze ze względu na ich niższa cenę po przeliczeniu na PLN - zawsze jest o tym informacja na aukcji i takiego klucza normalnie nie aktywujecie. Jest na to sposób z VPN, czyli na czas aktywacji i gry korzystamy z rosyjskiego proxy - jeśli wpadniecie to macie bana nawet na całe konto.Cytat:
Zamieszczone przez marengo
Bzdura. Ja mam 2 lata BF 3 po rosyjsku i przegrane jakieś ~200h. Oraz dwa dodatki kupione normalnie przez Origin na promocjach.Cytat:
Zamieszczone przez Krecik1218
Jeśli kupujecie na allegro w sklepach co mają kilka tysięcy komentarzy pozytywnych można być spokojnym. Jeśli kupujesz grę śmiesznie tanio u użytkownika co ma 3 komentarze... to się robią kłopoty na własne życzenie.
Legend i mitów na temat kluczy na allegro jest wiele... a nie znam nikogo komu by zablokowali konto, czy zbanowali grę. No chyba że kupujesz grę która ma blokadę regionalną w danym kraju. Tak jak pisałeś wyżej.
Ale to nie temat na takie rozmowy. Piszmy o Rome 2. Czy są jakieś wieści dotyczące patcha 10 ;p bo czekam z zaczęciem gry do jego wyjścia