Odinstaluj mody i beta patch.Cytat:
Zamieszczone przez Veritimus
Wersja do druku
Odinstaluj mody i beta patch.Cytat:
Zamieszczone przez Veritimus
Przez kogo niedozwolone? Wprowadzili tym patchem jakiegoś wielkiego brata? Byłoby super, ale na razie to chyba tylko na turniejach. I to też nie wydaje mi się, póki co to wszyscy tak grają rydwanami i słoniami.Cytat:
Zamieszczone przez Scooter
No patrze pod kątem turnieji oczywiście , w randomach wszystkie chwyty dozwolone :D
Veritimus pisze:Czy tylko mi gra crashuje przy uruchamianiu po zainstalowaniu patcha 7? Ktoś wie jak to naprawić? :?
Odinstaluj mody i beta patch.
ja tak miałem. wziałem synchronizacje plików - znalazły mi zmienione przez mod i chodzi poprawnie z beta
Spokojnie,7 łatka dokonała sporo zmian w mechanice,więc myślę, że autor Ars Gratia Artis nie uwzględnił ich jeszcze w swym modzie bitewnym (mowa o wersji 2.7.2) Nowa wersja pewnie to poprawi.
Jak kupie gre i bede chcial zainstalowac patche to bede musial pobrac od pierwszego od ostatniego patcha czy to bedzie jeden patch zawierajacy wszystkie poprzednie ?
Po instalacji gra sama pobierze wszystkie potrzebne patche do aktualnej wersji
Chciałbym na szybko podzielić się ciekawą obserwacją: dzisiaj rozpocząłem ze znajomym nową kampanię multiplayer na beta patchu 7 i po ustawieniu poziomu trudności na wysoki poziom, kampania okazała się dużo bardziej wymagająca niż na patchu 5. Rozpoczynając od ataku na Spartę (ja Ateny) był krok milowy w trudności bitwy w porównaniu z patchem 1. Gdyby nie parę głupich zagrywek komputera to nie wiem czy w ogóle byśmy wygrali tą bitwę. Gra nagle stała się dla mnie dużo ciekawsza.
Pozdrawiam
U mnie z patchem 7 zniknęły spadki FPSów przy zbliżeniu na pole bitwy, pozostaje dobrać odpowiednie mody i wreszcie można grać. ;d
Specjalnie dla Ciebie 8-) trzeci filmik , proponuje obejrzeć ;)Cytat:
Zamieszczone przez Sanvone
http://forums.totalwar.com/showthread.p ... e188a02a2e
Czy aby na pewno masz 1.7 :D