Każdy wielki klub na pewno ma w swoich planach takich piłkarzy jak Villa, Silva czy Aguero, ale teraz mogą być to tylko czyste spekulacje. Prawdziwa walka o tych piłkarzy nastąpi po RPA 2010. Tak wymagający turniej pokaże realną wartość piłkarzy.
Wersja do druku
Każdy wielki klub na pewno ma w swoich planach takich piłkarzy jak Villa, Silva czy Aguero, ale teraz mogą być to tylko czyste spekulacje. Prawdziwa walka o tych piłkarzy nastąpi po RPA 2010. Tak wymagający turniej pokaże realną wartość piłkarzy.
W tym turnieju na pewno mogą wykreować się jakieś nowe gwiazdy :D ja chcę tylko, żeby Ronaldinho występował.
Messi vs Arsenal 3-1 po pierwszej polowie...100£ juz w mojej kieszeni :D :D .Dla mnie mecz juz sie moze skonczyc ;)
ajjjj... Messi wymiata dziś. oglądam mecz na onecie.
Piekny pilkarski wieczor :D
Jagiellonia pokonala w 10 Lechie Gdansk 2-1 ;) Rewanzyk u siebie wiec jestem spokojny ;)
Messi....powinni tego zabronić :shock: Znowu mam te same wrażenie co rok temu. Jeszcze nie ma finału, ale nie widzę żadnego innego zespołu, który bardziej by zasługiwał na Puchar Ligi Mistrzów.Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Piekny dzionek jutro mnie czeka...100£ na Dzindobyrek :D .Thanx Messi ;)
jak Go nie lubiałem, tak dziś podziwiam. piłkarz numer 1 na świecie. no respekt, juz nie będę go wyśmiewać :D taka gra, chciałbym mieć choć troszkę Jego umiejetności.
Leo jesteś boski. ;)
Messi jest jeden i nikt go nie pobije. Ale jeśli ktoś miałby mu dorównać to stawiam na Robbena. Też jest świetnym dryblerem. Piłka klei się jego nogi równie mocno.
Coś niesamowitego, jak ten koleś gra !!!