Dobra. Przerwa świąteczna, a po niej może jeszcze się uda wykrzesać coś z tych ko.
Wersja do druku
Dobra. Przerwa świąteczna, a po niej może jeszcze się uda wykrzesać coś z tych ko.
I jak?
Póki co wychodzi na to,że przerwa świąteczna wbiła kolejne gwoździe do już dawno gotowej trumny na KO...
Dobra, jak nie będzie to jutro zrobię.
To by było trochę słabe, ma ktoś kontakt z matiskiem?
Przepraszam za brak informacji, ostatnio dostęp do komputera mam w nocy. Proponowałem Innocentemu przejęcie Bizancjum i Wenecji, bo ja już rezygnuję z gry. Odpisał mi wczoraj, że zobaczy sytuację i wtedy się zdecyduje, więc wysłałem mu hasła wczoraj w nocy i jeżeli do dzisiejszej nocy nie zdecyduje się, że przejmuje państwa, to zrobię swoją ostatnią turę dzisiaj, żeby ruszyć kolejkę dalej.
Dziękuję wszystkim za grę i życzę dalszej miłej zabawy!
Jeżeli nie znajdziesz zastępcy to możesz w ogóle nie robić.
Innocenty napisał, że prawdopodobnie przejmie te frakcje, jednak nie będzie miał czasu w tym tygodniu i że lepiej jeśli jeszcze tę turę zrobię. Zatem:
https://www.sendspace.com/file/k0rbhq
Zachar
Zanim podejmę decyzję to mam pytanie czy jest wola kontynuowania tej ko u wszystkich graczy, czy ktoś na dniach planuje rezygnacje? nie chciałbym, żeby po zaangażowaniu dużej ilości czasu we 'wgryzienie się' okazało, się że za 2 tury kończymy...
Szkoda, że bez matiska, ale chętnie będę kontynuował