To czego CA nie zrobiło, moderzy poprawili już pierwszego dnia :)
Tu jest mod który poprawia kwestię xp, oraz kwestię bonusów technologicznych/skillowych.
http://steamcommunity.com/sharedfile...earchtext=grim
Wersja do druku
To czego CA nie zrobiło, moderzy poprawili już pierwszego dnia :)
Tu jest mod który poprawia kwestię xp, oraz kwestię bonusów technologicznych/skillowych.
http://steamcommunity.com/sharedfile...earchtext=grim
Wszystko fajnie tylko, czemu CA tego już od razu nie dało? Nikt nie powiedział, że tak nie zostanie- w wersji bez modów; mieli czas może doszli,że tak będzie najlepiej.
Podejrzewam jedną z dwóch możliwości:
A) Z pośpiechu, pewno gonił ich termin, poprzednie DLC też wypuścili skopane, które dopiero naprawili po jakimś czasie (achievki steam)
B) Celowo, jako sposób walki z piractwem, oryginały i tak zostaną poprawione autopaczem.
Miejmy nadzieję,że tak się stanie w szczególności jeśli łazi o przyrost doświadczenia dla wyjątkowych pułków.
Jak działają te nowo dodane rydwany u Wąpierzy? Np. Mortis Engine? Opis w encyklopedii jest strasznie bełkotliwy - nic mi nie mówi co to w praktyce znaczy "soul harvester".
Jedne z najlepszych wózków w całej grze - stale regenerują jednostki (Ścierwowozy), a Upiorne Relikwarze (Mortis Engine) z kolei koszą jednostki wroga. Odeślę tutaj:
Tuff w miarę precyzyjnie przedstawił siłę wózków umarłych.
Stawiamy na to co obetną leśnym z rosteru przy ich DLC? Ja stawiam na wielkie orły i jeźdźców sokołów - na podobnej zasadzie co harpie i ta druga latająca jednostka u zwierzoludzi. No i pewno to będzie niestety tzw "campaign pack" z mini kampanią jedną rasą...
Albo Race, chyba i tak jeszcze trochę potworów zostanie;). Będzie szansa na kolejny Lord Pack;D.
Żeby nie zakończyło się jakąś jedna lipną mini kampanią. Mam nadzieję, że do głównej jakoś ich dodadzą
Ja tam jestem dobrej myśli tzn. do końca roku zostało jeszcze 3 miesiące- nie licząc września; więc liczę na przynajmniej 3 DLC: dwa Lord Packi: jeden do krasnoludów i orków drugi do chaosu i zwierzoludzi; jeden DLC z Race Packiem Leśnych Elfów.