Re: NAPOLEON TOTAL WAR - dyskusje ogólne
Świetna odpowiedź na moje pytanie. Nie oceniajmy grafiki przez datę wydania gry. Zwłaszcza, że nie jest to w tym wypadku tak dużo, a zmiany graficzne to bardziej estetyka wykonania, niż realne zmiany grafiki. Poza tym niektórym może się podobać realniejsza grafika Napoleona, niż trochę bajkowa Shoguna.
Mi na przykład trochę nie podoba się to,że w S2 piechota leci szybciej niż konnica z np. M2 :D a bitwy trwają najwyżej 3 minuty (polowe, oblężenia do 8 ;) ).
Grafika od Shogunów jest taka właśnie "bajkowa" wolałem osobiście tą z poprzednich TW.
Mam Empire i chetnie bym sie zamienil za Napoleona. Czy ktos by byl zainteresowany zamienieniem jak cos to pisac na PW.
Nie lepiej kupić? 30 zł i masz nówkę grę i nie ma problemu z kluczami. :)
Cytat:
Zamieszczone przez Samick
Nie lepiej kupić? 30 zł i masz nówkę grę i nie ma problemu z kluczami. :)
Pomysle o tym tak szczerze nie wiedzialem ze tak tanio mozna kupic, a jeszcze takie pytanko czy internet 1 mb nadaje sie do multi.
Ładne wydanie gamebook masz Empire i Napoleona.
Akurat dwie gołe podstawki z książką, nawet gdyby była drukowana na kredowym papierze - to żadna okazja. Co innego gdyby te gry zawierały również dlc.
Nie mam DLC i jakoś nie przeszkadza mi to grać. :)
Zgadzam się, można grać i bez DLC, tylko że w singlu ma się wtedy dwie kampanie mniej, a i w multi jest ostro pod górkę (przynajmniej w Empire).
Cytat:
Zamieszczone przez Asuryan
Akurat dwie gołe podstawki z książką, nawet gdyby była drukowana na kredowym papierze - to żadna okazja. Co innego gdyby te gry zawierały również dlc.
Zależy dla kogo średnio 15 zł za jedną grę to dobra cena .Ale zgodzę się że sam książka to nic specjalnego.A DLC można zawsze pobrać jak dobry kurs Euro będzie.