Przejmuje Nowogród w Wko 33
Wersja do druku
Przejmuje Nowogród w Wko 33
Ogłaszam niniejszym że od czwartku 5:00 aż do wtorku 22:00 moja osoba nie będzie miała dostępu do sprzętu zdolnego pociągnąć M2TW itp.
W przypadku gdyby jakaś tura doszła do mnie to będę na bieżąco decydować co z nią robić ^^
Wezmę MKO 29 Bizancjum.
Mam już wenecję :p w tym KO .Cytat:
Primo: Naucz się czytać, jest wolna Anglia, a nie cała Wielka Brytania.
Secundo: Z takim nastawieniem to ci tej KO nie dam.
Jakim nastawieniem?
Cytat:
Zamieszczone przez KapitanKatana
To po co mówisz, że byś ją wziął, skoro wiesz, że nie możesz? Po co spamujesz? Lepiej zastanów się 3 razy zanim coś napiszesz.
[FacePalm] Napisałem że wezmę jeśli można grać dwoma państwami :lol:
W KO Rome 1 (KO na Rome Total War i z bitwami rozgrywanymi między graczami, a nie na auto) wolna jest Macedonia.
Zasady ogólne tej KO:
viewtopic.php?f=495&t=11746
Tura 24, Macedonia jest najsilniejszą frakcją we wszystkich rankingach oprócz finansowego (ale w wojskowym blisko są Juliusze).
Sojusz z Kartaginą (najsilniejsza finansowo frakcja - chyba ze 100 tysięcy w skarbcu) i Egiptem. Wojna z Juliuszami i z Armenią.
Jak ktoś jest chętny, to zgłoście się do mnie na PW lub na GG bo potrzebne są jeszcze dwa pliki do tej KO.
Ogólnie jest to opisane tutaj (tylko że do Rome KO 1 jest potrzebny inny skrypt Hot Seat, na inne frakcje):
viewtopic.php?f=499&t=11892#p261602
Do wzięcia Egipt w Krucjacie 11 ponieważ zrobiono sobie ze mnie jaja , podczas sojuszu z Bizancjum i Jerozolimą (od początku ale zmieniony na sojuszu) zostałem zaatakowany przez z bizancjum chyba że to zaatakował zastępca w ostatniej turze) a czekanie aż MG rozwiąże sprawę mnie nie zadowala więc turę oddaje po hasło do mnie na GG lub PW
Z tą Macedonią w Rome 1 to chyba już nieaktualne, bo jednak Seba wraca do gry nią (ale dla pewności jego pytajcie, gdyby ktoś był chętny).
Dalej wolna ,ja tu tylko sprzątam.