Jeżeli tury będą robione w sensownym czasie to też będę grał,choć przyznam,że od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie rzucić tego w cholerę i nie zrezygnować ze wszystkich KO. Jeżeli nie będę czekał na turę kilka tygodni to mój udział jest pewny.
Wersja do druku
Jeżeli tury będą robione w sensownym czasie to też będę grał,choć przyznam,że od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie rzucić tego w cholerę i nie zrezygnować ze wszystkich KO. Jeżeli nie będę czekał na turę kilka tygodni to mój udział jest pewny.
wybaczcie drobne opóźnienie
turę zrobię jutro ( piątek) wieczorem
Okej, w takim razie nie kończymy tylko lecimy dalej z tą KO. Osobiście dopilnuję, żeby tury robione były w dobrym tempie. Super Innocenty, że się zgodziłeś poprowadzić te państwa. Ekipa na pewno jest wdzięczna.
Wielka szkoda Matisek, że odchodzisz, ale jeżeli decyzja jest nieodwołalna to cóż. Granie z Tobą było wyzwaniem i najlepszą lekcją gry jaką miałem. Szkoda, że mieliśmy okazję grać tak krótko. Dzięki za wszystko.
Il Duce, w pełni się z Tobą zgadzam. Dlatego proszę Cię, żebyś zerknął do MKO38 ;)Cytat:
No, ja się cieszyłem, że wreszcie po paru latach mam okazję na wyzwanie i muszę odświeżyć swoje skille jeśli chcę wygrać, a nie odwalać fuszerkę jak do tej pory robiłem, a tu klops. Fajnie, że chociaż Innocenty przejmuje i na pewno będzie bardzo ciekawie, ale to co innego jak ktoś przejmuje frakcje, jest też mniej osobiście (chciałem "wyzwolić" przymuszone do sojuszu/wasalizacji frakcje, które skapitulowały na start :D )
Dopiero jutro mogę zrobic
Sorki, ale zrobię w środę. Mam robotę.