Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
co Wy w ogóle za farmazony wciskacie?!? To jak dla mnie to ochlokracja
W demokracji natomiast decydują wszyscy. Ta mniejszość sama o sobie stanowi i decyduje bo wkońcu jesteśmy w wolnym kraju, a spychanie ich na margines bo jest ich mniej i w ogóle to kretynizm w czystej postaci.
Zastanawiam się w jaki sposób napisać tego posta, tak żeby nie dostać bana od Heroda.
Jak z wami dyskutować, jeśli nie potraficie zapamiętać jednozdaniowej regułki w całości? Demokracja to rządy większości z poszanowaniem praw mniejszości. Nawet tak banalnej i prostej rzeczy nie jesteście w stanie zapamiętać (już pomijając fakt, że jest to bardzo kiepska definicja, ale niestety taka w szkolnictwie niższych szczebli funkcjonuje z tego co pamiętam)? Macie w ogóle jakieś wymagania w szkole? Zamiast ocen są uśmieszki i słoneczka?
Pampalinex, czy masz jakiekolwiek pojecie jakie jest oficjalne stanowisko krk w odniesieniu do idei politycznej? Słyszałeś o chrześcijańskiej demokracji? Chyba nie, bo nigdy byś sobie tak durnego awatara nie wkleił. To jest jakiś absurd, że ja jako niewierzący zwracam się z taką uwagą do zdeklarowanego katolika.
Hmmm uważasz że kościół jest za lewactwem? A co dop tekstów o szkole, szkołę już skończyłem ;)
O nie,mój drogi.To że tak gdzieś napisali,to nie oznacza że to tak działa.Większość wygrywa,spycha mniejszość,a to że nie potraficie temu zaradzić to nie nasza wina.Co z tego,że tak napisali,skoro i tak nikt tego nie przestrzega.Chowacie się po portalach internetowych i wypisujecie na nas złe rzeczy.I tutaj co nieco napisze o tych waszych tzw.protestach,żeby nie było że ja mówie że nic nie robicie.
Wasze tzw. "Parady równości"to jedynie pokazanie że jesteście,i tyle.Wasze hasła typu"Homofobia powinna być karana"noszone na tych paradach są jedynie dla rozładowania waszej złości,co wam to daje?Nie robicie nic więcej,aby uzyskać te swoje prawa,bo nie sądze aby tylko to wam wystarczyło.Oczywiście nie zapomniałem o listach waszych itp.
Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Tak właśnie dlatego że jest większość nie homo to ma prawo decydować o mniejszości,
My tu nie dyskutujemy o czyimś widzimisię, ani o autorskich definicjach demokracji. Potrafisz jakoś racjonalnie uzasadnić dlaczego tzw "homoś" nie może uczestniczyć w życiu publicznym?
Cytat:
Zamieszczone przez Pandrodox
O nie,mój drogi.To że tak gdzieś napisali,to nie oznacza że to tak działa.Większość wygrywa,spycha mniejszość,a to że nie potraficie temu zaradzić to nie nasza wina.Co z tego,że tak napisali,skoro i tak nikt tego nie przestrzega.
Od upadku systemu stanowego ludzkość w świecie tzw. cywilizowanym zmierza do równorzędnych relacji pomiędzy poszczególnymi jednostkami. Nikt tego nie przestrzega? Nikt nie przestrzega Konstytucji RP? Najwyraźniej żyjesz w rzeczywistości alternatywnej.
Cytat:
Większość wygrywa,spycha mniejszość
Świetnie, zapytaj zatem, kto popiera zasadę równości wobec prawa. Mam nadzieję, że zgodnie ze swoją logiką wynik Cię przekona.
Cytat:
Chowacie się po portalach internetowych i wypisujecie na nas złe rzeczy.
My, wy, oni - czyli kto? Złe rzeczy? Ach tak - sam fakt istnienia odmiennego poglądu kwalifikowany jest do zbioru "złe rzeczy". Jakie to proste a i świat przy tym poukładany, tu mamy kolor czarny tam biały.
Cytat:
Wasze tzw. "Parady równości"to jedynie pokazanie że jesteście,i tyle.Wasze hasła typu"Homofobia powinna być karana"noszone na tych paradach są jedynie dla rozładowania waszej złości,co wam to daje?Nie robicie nic więcej,aby uzyskać te swoje prawa,bo nie sądze aby tylko to wam wystarczyło.Oczywiście nie zapomniałem o listach waszych itp.
Najlepszy fragment :D :lol:
Widzę, że Baal i Witia wolą bić słabszych niż odnieść się do bardziej merytorycznych postów. Wasza wola.
Dlatego że większość sobie nie życzy ich uczestniczenia w życiu publicznym.
Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Dlatego że większość sobie nie życzy ich uczestniczenia w życiu publicznym.
chyba tylko w twojej klasie...
obserwuję i jakoś nie widzę by była/jest/miała być jakakolwiek/kiedykolwiek nagonka na homoseksualistów, aż się prosi, żeby przytoczyć posta przez kogoś napisanego, to tak jakby grupa chrześcijan nie życzyłaby sobie uczestniczenia w życiu publicznym ateistów, czy wyznawców innych religii czy poglądów bo jest ich mniej
Cytat:
Widzę, że Baal i Witia wolą bić słabszych niż odnieść się do bardziej merytorycznych postów. Wasza wola.
pytanie tylko do czego tu się odnosić skoro to jest pomieszanie z poplątaniem?
Jak już mówiłem po raz kolejny szkołę mam już za sobą.
Tak, oczywiście bo społeczeństwo w zdecydowanej większości uwielbia patrzeć na facetów poprzebieranych za kobiety i jest to w 100% normalne! Macie racje, normalnie oświeciliście mnie. Dziękuje :roll:
Jakby co to chwilowo mam problemy techniczne, więc trochę minię nim te tematy z Agory sprawdzę. Jeżeli ktoś myśli iż mu się upiekło (bo np. na bieżąco czytam wasze posty i przymrużyłem oko na wzajemne wyjazdy) to zaprawdę powiadam wam - tkwi on błędzie (i niech lepiej wytnie, usunie, wykasuje, unicestwi dowody). Zachęcam zatem to stosownego umiaru i samokontroli, bo w ostatnich tygodniach (a zwłaszcza w tym, nienawidzę Potopu) humoru nie mam. :P
Pamiętajcie iż to tylko wirtualny temat i forum, więc nie emocjonujcie się zbytnio.