Mnil już chyba robi, pisał że po meczu już kończy.
Wersja do druku
Mnil już chyba robi, pisał że po meczu już kończy.
Nie nie, nie pozwalam. To wazne dla mnie, grac samemu.
Ekhm... :Cytat:
Zamieszczone przez mefisto7
viewtopic.php?f=3&t=6842&p=230672#p230672
A kiedy będziesz mógł zrobić turę :?: Bo Mnil to już chyba prawie skończył.Cytat:
Zamieszczone przez mefisto7
Niech wyśle Ci screeny itp., skonsultuje ruchy. Co to za problem.
W WKO 33 Zachar już za Ciebie robił.
Ja piernicze... W razie zupelnego braku ze mna kontaktu - zostawilem to ewentualnie Mnilowi. Jednak skoro sie odezwalem i bede Medka mial, to to chyba oczywiste, ze powinniscie poczekac. Raptem 2 3 dni spoznienia to nie nowum, a ja mam specjalna sytuacje. Nie chce niczego uzgadniac, bo nie mam na to PW czasu. Mnilowi instrukcji nie zostawialem(a zle) Wszystko musze sam zrobic.
Dobra - to już się dogaduj z Mnilem. Mi to w sumie rybka kiedy dostanę turę. Mogę poczekać 2 - 3 dni.
Tylko, że jutro będę miał trochę czasu, a za 2 - 3 dni mogę go nie mieć, ale trudno - najwyżej też opóźnię.
No chlopy. Instalacja! :D W kafejce.
I dupa... 2 godziny i 3,20€ wyrzucone. :Ö Za pierwszym razem Wwmwe sie wlaczylo, ale zaraz wyszlo do Windy. ( Bez 'Medieval napotka') Jednak po restarcie kompa zaczelo mi cos po niemiecku pieprzyc o dl3 cos tam cos tam, directx, te sprawy... Ja jebie. W takim razie przyjdzie mi kupic tu cos uzywanego... A na to czasu trza, wiec jak nie chcecie na mnie czekac, to niech Mnilu czyni, co ma uczynic. :(
Co tak długo? Jak Spikrambo nie może to niech może jego brat (Firzen) zrobi turę za Egipt?
Sorry że tak długo ale nie miałem czasu kompletnie tura będzie po meczu