CZekam na odpowiedz na tyle istotną bowiem ukierunkowuje ona jak wykonam ture.
Wersja do druku
CZekam na odpowiedz na tyle istotną bowiem ukierunkowuje ona jak wykonam ture.
sorki obiecalem ale zeszło mi z KO25 i do roboty czas sie szykowac a przy okazji tez czekam na pewna odpowiedz,jutro na pewno zacznę gonić żaby:evil:
Ale jakiej ty odpowiedzi chcesz? Mg już wyraził swą wolę. Możesz sobie co najwyżej zerwać PoNa. Miłej tury. :)
Nie od ciebie ,możesz juz pisać do MG jak sie lubisz klucic jako że nie spełniłeś warunków umowy pona stalowego nie ma go i jesteśmy w stanie wojny.
Heh, widzę, że sprytnie sobie pogrywacie ;). I tak już nie miałem ochoty grać. Szukajcie zastępcy. Mam to gdzieś.
Dostajemy nierozerwalny sojusz między Litwą, Egiptem, Kijowem i Francją. Miłej gry ;)
O czym ty opowiadasz?
Musiał sobie wymyślić jakieś farmazony, by usprawiedliwić odejście. Przecież lepiej zrzucić na innych. Oczywiście winien mieć dożywotnie prawo grania za oba państwa, no jakże inaczej. Nowego gracza decyzja mu się nie podoba, bidny się obraża.
Nie strzelaj fochów ProNoob, tylko proszę dalej graj, wyssałeś sobie ten sojusz z palca(np. Litwa dopiero co działała na szkodę Anglii, która jest jedynym sojusznikiem Francji), z tego co widzę janker chce sobie sam ułożyć sytuację dyplomatyczną i ma do tego pełne prawo, nic nie stoi na przeszkodzie, abyś dogadał z nim jakąś współpracę.
Mefisto nie porzuca Kampanii, bo każdy jego sąsiad(tyle, że zamiast Anglii Węgry) rzuca mu się do gardła, a nie przedstawia to się zbyt różowo.
Sory wielkie, zrobię jutro, nie miałem teraz możliwości z uwagi na święta.