Hmmm...może scenografia, efekty specjalne, dźwięk, muzyka, gra aktorska,Cytat:
Zamieszczone przez kizi
przesłanie filmu :D można by jeszcze cosik wymyślić
Wersja do druku
Hmmm...może scenografia, efekty specjalne, dźwięk, muzyka, gra aktorska,Cytat:
Zamieszczone przez kizi
przesłanie filmu :D można by jeszcze cosik wymyślić
No i najwazniejsze:czas trwania(zebym wiedzial ile popcornu zakupic :mrgreen: )Cytat:
Zamieszczone przez Brave
Fabuła ciekawa i trochę główkowania w Incepcji. Przy okazji polecam Shutter Island.Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Godzina czterdzieści, przesłania brak, gra aktorska (popatrz na aktorów), efekty specjalne - wszystko realne. Muzykę słyszałem tylko przez chwilkę(akurat Incepcja ma świetną), tam liczy się rozpierducha.
Odnosnie Superbohaterow(nie koniecznie metalowych) polecam rodzimego Superherosa:
http://www.youtube.com/watch?v=aiPmA2cle40
A i owszem, ale ja preferuję naczosy :DCytat:
Zamieszczone przez zajac
Łee tam naczosy :D W 5 minut zjesz wszystko i oglądanie traci swój sens i klimat :D
Witam w klubie :PCytat:
Zamieszczone przez Brave
Byłem wczoraj na Niezniszczalnych i jestem BARDZO zaskoczony.
[Uwaga:fabula :D] :
Myslalem, ,ze Arnold i Bruce będą ze Stallone najemnikami i tylko oni w 3 przeżyją, a oni sobie tylko role po 1 minute i koniec. Schwarzenegger to w ogóle wszedł i wyszedł, tylko po to by go wpisac do obsady hehe. Ogólnie trochę przegieli z tymi odlatującymi kończynami, ale ujdzie nawet film. Ale ten happy'end i "ożywienie" Gunnar'a to już takie przegięcie, że się zacząłem smiac. Film oczywiscie przewidywalny, np. kto zdradzi. W koncowce jak tamten wychodzil mowie do qmpla [tera sie pewnie odwróci, rzuci nożem, trafi w środek i koniec] Zgadnijcie co sie stalo chwile potem...
Wybieram się jeszcze na Incepcję, Zejście 2, silent hilla, avatara więc zdam relację ;)
Przecież na to się idzie pośmiać. Jak wszedł Schwarzenegger cała sala wybuchła śmiechem, to samo w przypadku odlatujących kończyn. :P
Oskar, na Zejście nie warto iść, szkoda hajsu. Słaba kontynuacja jedynki i tyle.