Re: Jeżeli teraz jest źle, to jutro będzie jeszcze gorzej
rzecz jasna naziole jechali tam żeby się poprzytulać z lewakami? ;] niby tacy z nich nordyccy nadludzie, ale tylko jak trzeba skopać dziewczynę w dziesięciu czy obrzucać matki z dziecmi butelkami czy kamieniami. to, że jkm poszedl z kolesiami spod sztandaru combat 18 swietowac niepodleglosc to w ogole bez komentarza.
NO PASARAN!
Cytat:
Zamieszczone przez Elrond
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/atak-na-jadacych-do-stolicy-na-manifestacje-onr,1,3784108,wiadomosc.html - hłe hłe może to od "tolerancji dla mniejszości" pokazali, jacy są tolerancyjni :lol:
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wa ... omosc.html - tolerancji ciąg dalszy
No faktycznie biedactwa, jak obrzucali kamieniami gejów było ok. ale jak dostali łomot w przedziale to już nie bardzo. Ale przecież sami nie są zwolennikami "tolerancji", czy zatem nie powinni być zadowoleni z obrotu sprawy? :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez glaca
, że jkm poszedl z kolesiami spod sztandaru combat 18 swietowac niepodleglosc to w ogole bez komentarza.
To "król zimowy" kulfon też tam jest ? ja słyszałem tylko o Pospieszalskim i Ziemkiewiczu ,no ale generalnie Kulfon idealnie pasuję do tego towarzystwa.
Co do tych co dostali w łeb jakoś też mi ich nie szkoda ,bidulki :lol:
Co jak co, ale organizacja łapanek pełna klasa. W jakim kraju my żyjemy, gdzie na oczach policji bandy ONR czy Szczerbca tłuką na samym środku ulicy ludzi? Na manifestacji każdy wie w co się pcha, ale to już przegięcie.
Już nawet nastroje społeczeństwa mnie przerażają. Takiego poparcia dla nacjonalistów to jeszcze nie widziałem. Jak w Rzeszy.
Jak słyszę ludzi z przeciwnej strony barykady to mi się na wymioty zbiera. Takiej histerii dawno nie widziałem.
co dla ciebie jest histerią? niezgoda na marsze faszystów..? :|
Mnie tam denerwuję te całe hallo z ONR itd.... dostali prawo przemarszu, dostali i teraz w normalnym państwie gdyby zaczęło się hajlowanie itp. postawione byłoby zarzuty, ale nie w Polsce.. no ok, ale znów ten cały "faszyzm nie przejdzie" wkurza mnie jeszcze bardziej, z coraz mniejszą ochotą słucham lewicowego TOK FM, bo to co tam gadają o "faszystach" to też przechodzi ludzie wyobrażenie... Nie mówiąc o Dmowskim, z którego "ideologią" co prawda się nie zgadzam ale szanuję człeka i podważanie jego osoby jest po prostu śmieszne...
Mnie tam g**** obchodzi co robili "faszyści" rok temu, powinny być wyciągnięte konsekwencje ale to co było rok temu nie uprawnia do lania ludzi w pociągach...
Dla mnie, można powiedzieć centro-konserwatywnego światopoglądowego człowieka w tej "wojnie" przegięły środowiska lewackie... w ogóle nie wiem czy poglądy niektórych środowisk skupionych w tym lewackim porozumieniu nie są gorszę od ONR i wszechpolaków.
Każdy "odchył" za bardzo w lewo czy prawo jest złem! Nie rozumiem dlaczego kolesie kogą chodzić z sierpem i młotem na koszulkach a szczerbiec ma być zakazany. Swastyka oraz sierpy i młoty to takie same g.... i zło.
ps. Korwin po raz kolejny pokazał, że nie jest wart mojego głosu...
Cytat:
Mnie tam denerwuję te całe hallo z ONR itd.... dostali prawo przemarszu, dostali i teraz w normalnym państwie gdyby zaczęło się hajlowanie itp. postawione byłoby zarzuty,
Patrz rok wstecz, śledztwo umorzone.
Cytat:
Nie rozumiem dlaczego kolesie kogą chodzić z sierpem i młotem na koszulkach a szczerbiec ma być zakazany
Kto chce? Jeśli ktoś wkracza buciorem w twoją strefę wolności, nie masz prawa zareagować?
Cytat:
Patrz rok wstecz, śledztwo umorzone.
Cóz takie mamy panstwo... ale to samo byloby zapewne z marszami komunistów i oddawaniem czci stalinowi, Niewydolnosc prawa i panstwa to zadne usprawiedliwienie.
Cytat:
Jeśli ktoś wkracza buciorem w twoją strefę wolności, nie masz prawa zareagować?
Nie rozumiem o co Ci tu chodzi...
Powtarzam dla mnie anarchiści,komuniści=faszyści,nacjonaliści... i nie wiem co dla mnie jako Polaka jest gorszę, bo jak ujrzałem na jednym z bloków hasło "najpierw jesteśmy ludzmi, potem Polakami" i obok pacyfkę to się skrzywiłem, potem pomyślałem, że to jest logiczne a na końcu o czołgach niemieckich wkraczających do Paryża w 1940, które robiły to na fali pacyfistycznej fali francuskiego społeczeństwa...
Każda odmiana skrajności jest groźna, czy w lewo czy prawo...a teraz jest tylko wielkie hallo o tę skrajności z prawej strony.
Cytat:
że to jest logiczne a na końcu o czołgach niemieckich wkraczających do Paryża w 1940, które robiły to na fali pacyfistycznej fali francuskiego społeczeństwa...
i w jaki sposób Francuzi na tym stracili? w jaki sposób pacyfizm okazal się dla nich groźny? wymordowano miliony Francuzów? zniszczono setki miast? zrównano z ziemią ich stolicę? nie rozumiem w jaki sposób można porównywać ludzi nawołujących jawnie do eksterminacji z grupą antyfaszystów, którzy protestują w swojej wlasnej obronie, bo co mają siedzieć cicho gdy tamci skandują, że chcą ich wysłać do gazu?! tamci idioci nie rozumieją innego języka niż przemoc- skoro wchodzą do szamba niech nie dziwią sie, ze nie pachnie fiołkami.