Last Kingdom, akcja rozgrywa się w Brytanii i wokół niej. Zapraszam do działu modów.
Wersja do druku
Last Kingdom, akcja rozgrywa się w Brytanii i wokół niej. Zapraszam do działu modów.
Magiczne Pytanie!!!
Czy jest możliwe przejecie jakiegos panstwa poprzez malzenstwo z corka wladcy ---> smierc calego rodu ?
Tj, zenimy sobie naszego ziomeczka z corka wladcy innego panstwa i widniejemy w rodowodzie ich i swoim, zabijmy jakims cudem wszystkich innych generalow dziedzicow potomkow etc. i panstwo przechodzi w nasze raczki ? jesli nie w orginale to czy jest moze cos takiego w jakims modzie ? :D imo ciekawa opcja
Co do podstawki to nie pamiętam już, jeśli idzie o mody to Bellum Crucis 6.3 (kilka razy odziedziczyłem tron innej nacji) i Bellum Crucis 7.0 też ma tą opcję chyba, ale tu już przejąć ziem mi się nie udało.
W podstawce nie ma na pewno, próbowałem :mrgreen:
Witam, mam takie pytanie - czy da się zmienić świtę generała/władcy? Mam taki problem iż dostałem ostatnio po różnych wydarzeniach słabą świtę (Dają duży - do religijności i do tego żadnych korzyści) i zaczęła się mną interesować inkwizycja, poluje na mnie. Chwilowo "zablokowałem ją" w części mapy iż nie może przejść, ale nie mogę tak przez cały czas. Próbowałem wyszkolić zabójcę ale to chyba nie ma sensu bo papież będzie wysyłał ciągle nowego inkwizytora a ja nie mam czasu się w to bawić. Widziałem, że da się jakoś przeciągać tą świtę ale to nic nie daje.
Możesz dać ją jakiemuś słabemu lub staremu gienkowi poprzez przeciągnięcie świty z jednego generała na drugiego, wtedy inkwizycja nawet się przyda bo usunie słabe ogniwo z Twej armii.
Sęk w tym że to nie działa. Przeciągam świtę i jedyne co słyszę to to, że to jest niemożliwe czy coś w tym stylu.
Bo pewnie osiągnąłeś limit 8 postaci w świcie.
Do postaci do której chce przenieść jest tylko 1 osoba w świcie.
A przypadkiem małżonka nie dała mu tych negatywnych cech, bo jej przenieść się nie da