Bierz.
Hasła tam nie ma, więc wystarczy zapoznać się z zasadami, ściągnąć 2 potrzebne pliki (jeśli linki wygasły, to zgłoś się do mnie na PW lub GG) i robić turę.
Wersja do druku
Bierz.
Hasła tam nie ma, więc wystarczy zapoznać się z zasadami, ściągnąć 2 potrzebne pliki (jeśli linki wygasły, to zgłoś się do mnie na PW lub GG) i robić turę.
k43 po hunterze jeszcze zostało.
Panowie przepraszam ale nie wiem czy dzisiaj zrobie swoje tury, mam kilka problemow w domu, postaram sie zrobic cos dzisiaj, jesli nie to zaleglosci beda zrobione do jutra wieczoru.
Chciałbym zgłosić,że mogą być spore problemy w robieniu przeze mnie tur.
Powodem jest niespodziewane popsucie dysku twardego,jeszcze dokładnie nie wiem,o co chodzi,ale potrafi wywalić "bluescrenna" w najmniej oczekiwanych momentach.
Nie wiem,też ile czasu zajmie mi naprawienie tego,ale jeśli nie dam rady z powodu tego błędu zrobić tury,będę się starał na bieżąco dawać zastępstwa.
Proponowałbym żebyś do części KO już powyznaczał zastępców bo kilka tur już stoi jeśli się nie mylę (np. Krzyżaki matiska i MKOXXIX).
No tak ja także mogę mieć problemy z turami .
Szukam zastępcy do Krzyżaków XLIII [Zakon] Huntera
Francja w MKO27 - sytuacja dorba, sojusz z Maurami, Anglią, wojna z Wenecja i Bizancjum, front ogołocony z wojska w tej chwili, ale armie nadchodzą. Po hasło do Andzi albo Maryniasza. Właśnie jest turka, więc jak się pośpieszycie...
Lol ? Nie wiem po cholerę to ogłoszenie piszesz Marat, napisałem przecież że Maryniasz przejmuje po mnie Francję...
a dlatego że Maryniasz gra już w tej ko Polską i może jedynie pełnić zastępstwo ;)