W Romie 2 nie ma nawet spidermanow ; nie potrafia uzywac drabin a co dopiero sie wspinac :( W sumie chcialbym zeby zaczeli wspinac sie po murach wtedy by lepiej wygladaly te oblezenia a nie jedna brama i heja:P
Wersja do druku
W Romie 2 nie ma nawet spidermanow ; nie potrafia uzywac drabin a co dopiero sie wspinac :( W sumie chcialbym zeby zaczeli wspinac sie po murach wtedy by lepiej wygladaly te oblezenia a nie jedna brama i heja:P
Taak, super by wyglądali legioniści wspinający się po murach jak w S2. Nie jest idealnie teraz, ale bez żartów, bo zaczynasz już trollować (poza spamem tych samych tekstów i powtarzanym co stronę orgazmem nad recką AJ).
W TW gram od Szoguna 1 dawno mnie tu nie było, dokładnie od Napoleona. Panowie bicie piany. Ostatnio częściej tu zaglądam, jestem posiadaczem Romka2 i nie jęczę. Jestem równiez zarażony wirusem total war i nie jęczę. TW to jest nałóg. Adi Twoje posty uwielbiam, jesteś jak ktoś, kto narzeka na kaca a ciągle pije. Z rana sie budzi i znowu to samo. I jak demokracja pozwala, każdy na forum ma swoje zdanie. Tylko czemu spamujesz pesymizmem. Weź wyłącz komputer i nie polemizuj. Jeżeli wiesz co to słowo oznacza. Ty nie polemizujesz tylko wymiotujesz jak się nie podoba , nie graj.
To,ze Wam nie pasuje moje zdanie, to Wasze prawo ale nie musicie mnie eksterminowac. Troche tolerancji jaka ja Wam okazuje:)
Co do tego picia, to juz napisalem. Napisze ponownie i znowu bedzie,ze sie powtarzam. Moze czytajcie dokladnie posty wczesniejsze, to nie bede sie powtarzal jak Wam to tak strasznie przeszkadza:)
I znowu robicie offtopic. Mi to tam obojetnie ale skoro, to jest "nielegalne", to od tego macie PW :)
Zauwazylem,ze przez graczy, ktorzy uwielbiaja Romka 2 przebija taki forumowy fanatyzm:)
Dobra napiszę coś. Dzięki za tolerancje z Twojej strony. Czuje się zaszczycony i od teraz masz rację. To ja popełniłem błąd, to dopiero mój 14 post na tym forum. Wróćmy do tematu. Romek dwójka potrzebuje paczy i działalności moderów. Czyli jak zwykle ;)
Adi, znamy już Twoje zdanie na temat RomeII oraz Twoje zastrzeżenia, więc już możesz odpocząć i przestać spamować, bo robisz się już nudny.
Żeby nie było offtopu, jak z komputerem i żarciem, bo nie zamierzam na obecną chwilę rozpoczynać nowej kampanii, a w obecnej dalej w niektórych krajach całe armie z głodu zdychają. Poprawili coś?
A co mieli poprawiac? Wszystko w tej materii dziala znakomicie. Gloduja gdy nie maja jedzenia. Wybuduj odpowiednie budynki z zarciem i przestana:)
Zamiast glowkowac o mnie. Poglowkuj w grze;)
Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
Tutaj nie chodzi o wyglad. Lepiej wedlug mnie gdyby Ai atakowalo brame i wspinalo sie, wtedy bym musial bronic bramy i murow. Oczywiste jest,ze najlepiej zeby uzywali drabin itd. i robili zmasowany atak.
Jest jeden problem, nie czytasz ze zrozumieniem niestety, a potem wychodzą artefakty ;)Cytat:
Zamieszczone przez adi
@Kriss94 nie chodzi o to, iż jego armie zdychają z głodu, a te od komputera, i dlatego sie pyta czy patch coś poprawił w tej kwestii. O to cała magia ;)
Adi, każdy już sto razy zdążył przeczytać twoją opinię, nie ma potrzeby pisać w kółko tego samego. Jak jeszcze raz napiszesz to samo i wkleisz ten sam link do tego samego filmu, to dostaniesz ostrzeżenie.
Nie przypominam sobie bym wkleil dwa razy ten sam link albo napisal to samo:)Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Moze i tak. Nie napisal zbyt wyraznie. No to zatem jaki problem a z armiami AI? Umieraja z glodu jak tez nie maja jedzenia. Najczesciej gdy straca wszystkie miasta. Ja tam nie widze buga. Zwrociles mi uwage i bardzo dobrze ale nie odpowiedziales.Cytat:
Zamieszczone przez legoras