-
Re: Piłka Nożna
Mogło być i tak...
Zapomniałem wspomnieć o ekspertach... Ci co pomagają w komentowaniu polskiej ligi też według mnie są nie bardzo, ale przebijają ich Ci z Eurosportu komentujący Bundesligę, a ja myślałem, że Orłowski to słaby komentator(dużo wie, ale czasem wali takie głupoty pod publiczkę, że szkoda gadać), są gorsi.... W ogóle swego czasu narzekałem na Szpaka, ale on mimo swojej niewiedzy o piłce zagranicznej(jak większość Gmochów, Engelów itd.) potrafił choć robić otoczkę... teraz na "n" i polsacie padaka jeśli chodzi o LM.
-
No i bardzo dobrze bo powinny być i takie osoby i takie, właśnie dla takich osób barsa jak ty są te trybuny wzdłuż boiska , lecz ja chciałbym zauważyć że usilnie na świecie idzie do tego żeby każda trybuna tak wyglądała,i to mnie najbardziej wkur, że ktoś powie ja zapłaciłem ja żądam, i taka osoba sobie idzie do takiego ciecia z ochrony i mówi oni mi zasłaniają i tyle, mimo iż głośno jest mówione lub napisane jak wół że na tej trybunie się nie siedzi tylko stoi(chodzi mi o trybunę za bramką).
hehehe co do komentatorów masz racje czasami przesadzają ale przyznaj że ci z Canal + to jednak chyba najlepsi ze wszystkich bo jak się posłucha na n czy tvp to ja tam zawsze z wyłączonym głosem staram się oglądać bo nie mogę XD, i do mnie nie musisz mówić bo wiesz że Europejskie ligi też oglądam heheheh sam nick o tym powinien świadczyć 8-) , ja ci życzę żebyś tak za rok może 2 poszedł na nasz jakiś stadion i zasiadł na nowoczesnym stadionie bo takie powstają i obejrzał dobry spektakl, hehehe bo te na których byłeś czyli czasy gdy Stomil był w I lidze to trochę z lekka mówiąc czasy wielkiej imprezy na trybunach hehehe. 8-)
-
Tak z canal + są najlepsi, chyba Ci co komentują ligę angielską najlepsi, potem bym umieścił tych od La Ligi itd... Ale chyba ogólnie poziom polskiego komentatora i studiów przedmeczowych, słabo wygląda przy tym co jest w Anglii czy Hiszpanii... Wczoraj jak się posłuchało Bońka, no chłop miał świetną karierę ale no mi nie pasuję w roli eksperta, już wole tego Pola czy tam Steca, choć oni w TV też "głupio gadają", widać przed wejściem do studia coś się podpisują, co zabrania im mówić tego co np. piszą na blogach.
-
Komentarz Polski jest odpowiedni do poziomy Polskiego Futbolu więc generalnie nie ma się czemu dziwić. ;) Gdybyśmy mieli taki poziom jak Liga Włoska czy Hiszpańska albo chociażby Francuska to by siłą rzeczy wzrósł nacisk na rzetelny i kompetentny komentarz a tak skoro mamy podwórko w Ekstraklasie i na nim wychowanych komentatorów zwłaszcza młodego pokolenia to nie ma się czemu dziwić że jest tak jak jest lepiej nie będzie...
-
Świetny mecz Lecha, szczególnie 2 połowa :wink: Szkoda tylko, że skuteczność jak u Ruskich na euro 2008. No i Kravic, czy jak on tam ma, odpieprzał. Ale niektóre akcje świetne, no i bramka Wojtkowiaka.
-
-
Co zrobił Messi po golu? Bo nie widziałem, a ktoś wspominał coś w komentach.
-
nic nienormalnego nie zrobił... cieszył się, nie pamiętam czy się przeżegnał i spojrzał w góre, ale zawsze tak robi więc...
-
Bez rewelacji ten mecz, trochę bez wyrazu, ale 3 punkty i fotel lidera są, więc nie ma co narzekać :).
-
Zwycięstwo Barcy cieszy. Mają szansę na drugi z rzędu świetny sezon.