Re: Shogun 2: Total War - DYSKUSJE OGÓLNE
Gdyby gra była tak banalna do modyfikacji jak medieval 2.. :cry:
Z przyjemnością zagrał bym paroma klanami nie podstawowymi, niektóre mają świetne godła i położenie :D No ale cóż.. podziękować twórcą.
Przy czym nawet jak wyjdzie jakiś mod dodający nie pods. frakcje to jest pewne że nie będą mieć żadnych bonusów, dlatego idealnie było by gdyby dało się grać resztą frakcji i dodać im jakieś bonusy jak u grywalnych(bądź z góry przypisane by miały przez twórce). Nie tyle co można by wymyślić nowe bonusy co zrobić grę ciekawszą trochę, przynajmniej dla mnie :mrgreen: Ehh marzenia które raczej się nie spełnią nigdy :lol:
Ciekawe kiedy poprawią naliczanie statystyk, bo wkurza mnie to, że mam cechę "Tchórz bez honoru", chociaż ukończyłem wszystkie 5 bitew, baa, nawet je wygrałem.
Patch coś u mnie popsuł i gra przestała być stabilna :cry:
Mnie właśnie wyrzuciło podczas oblężenia :cry: a patcha nie miałem :?
EDIT:
NO KU..... właśnie zauważyłem że patch mi się sam ściągną bez mojej wiedzy :evil: :o
Co za ....... grałem sobie normalnie aż do momentu oblężenia zamku Urakami chciałem sobie zagrać własnoręcznie oblężenie a tu podczas wczytywania "Raport o błędach" teraz jak próbuję włączyć grę to włącza się steam później czarny ekran jest kursor ( ten z gry) i....... "Raport o błędach" no nie........ :evil:
Pewnie nawet nie zauważyłeś jak się pobrał ;)
Pewnie tak ale do tej pory wszystko było ok :?
NO szlak mnie trafi zaraz...... :evil: :evil: :evil: :evil:
Grałem 13 godzin i 100% stabilności, 3 włączenia (1 godzina) po patchu i w tym dwie podróże do pulpitu.
Ja ja ci zazdroszczę ;) Mi się nawet włączyć nie chce :cry:
Spróbuj defragmentacji lub synchronizacji, może pomoże.
Nic z tego :cry: Robię reinstal.