Naciśnij prawym, wybierz wyślij plik, wybierz pulpit, tak się tworzy skróty ;) (chyba, że z folderu moda też nie odpala, wtedy nie to jest problemem)Cytat:
Zamieszczone przez stefanbs3
Wersja do druku
Naciśnij prawym, wybierz wyślij plik, wybierz pulpit, tak się tworzy skróty ;) (chyba, że z folderu moda też nie odpala, wtedy nie to jest problemem)Cytat:
Zamieszczone przez stefanbs3
Piter dobrze pisze, nie należy na pulpit kopiować pliku wsadowego a tylko skrót do niego. Po prawidłowej instalacji bellumcrucis 6.3 skrót na pulpicie tworzy się sam, taki hełm z napisem BellumCrucis 6.3
Edit: Masz w katalogu medievaII/mods BellumCrucis6 ? jak tak to ile on zajmuje u Ciebie?
Plik moda waży 9,25 gb , tak właśnie zrobiłem - wysłałem plik do pulpitu , hełm na pulpicie też jest
To wyłącz Windows i kompa na moment. Uruchom ponownie i powinno zaskoczyć jak odpalisz ze skrótu.
lipa nie działa , są jeszcze jakieś pomysły?Cytat:
Zamieszczone przez Araven
Jaki masz system operacyjny? Napewno zainstalowałeś oba party i bugfixera do właściwej lokalizacji?
Pobrałeś Part 1, Part 2 i bugfixer 1.2 ?. Instalujesz Part 1 do TWOJA ścieżka MEDKA/mods, potem part 2 do TWOJA ścieżka MEDKA/mods, potem bugfixer 1.2 do TWOJA ścieżka MEDKA/mods przy Win7 nie instaluj w tej partycji co system i wyłącz UAC. Nie wolno instalować BC 6.3 na niższe wersje.
Nie da rady zwołać krucjaty przeciwko Mongołom? Czy komuś się udało. Przydała by mi się, tak mnie cisną, że gdyby nie spokój na innych frontach to była by spektakularna klęska. Najchętniej wplątałbym w wojnę z Mongołami moich sojuszników Węgrów, ale za nic nie chcą podejść pod prowincję Mongołów, żeby ich sprowokować do walki.
Da się zwołać krucjatę na Mongołów. Ja mam 1307 rok Mongoły mają koło 30 pełnych armii, ja im dałem dużo więcej kasy niż w oryginale. Tak z 10 razy więcej. Szykuje się na nich. Muszę odbić Konstantynopol, gram Polską.
To pewnie zależy od tego jakie miasta mają pozajmowane - najczęściej krucjaty można zwoływać na Urfe, Jerozolimę, Istambuł, a skoro Tatarzy trzymają Konstantynopol to dlatego jest możliwość zwołania krucjaty.
PS Araven jak szybciej pojawi się Tobie Kazimierz Wielki to daj znać w jakiej turze.
Wyszlo juz spolszczenie ?