Może coś ze sterownikami? Tak tylko zgaduję bo nigdy nie spotkałem się z takim problemem. Masz te błędy w dwóch modach więc na Twoim miejscu pytałbym się w problemach technicznych M2TW
Wersja do druku
Może coś ze sterownikami? Tak tylko zgaduję bo nigdy nie spotkałem się z takim problemem. Masz te błędy w dwóch modach więc na Twoim miejscu pytałbym się w problemach technicznych M2TW
Dzięki nazgool jeszcze raz prosiłbym o instrukcję instalacji krok po kroku jaką wersję mam wgrać a później jakie hotfixy i ulepszenia żeby działało zdybyłem wersję mtw2 bez steama i też mam problemy wywala mnie do pulpitu z jakimś błędem doszedłem do tego że poprzednie problemy miały związek z włączonym wygaszaczem ekrany chodzi mi o komunikat z direct3d myślę że nowy problem może być związany z niepoprawną instalacją z góry dzięki
Pobrałem EB 2.01 i zainstalowałem. M2twmam zainstalowany z Królestwami. Przy instalacji stworzył się nowy folder SteamAps i tam EB się wypakował. Mam dwa skróty tj. EB II for Steam users - using launcher oraz
EB II for non Steam installs. Nie mogę gry uruchomić. Czy przyczyna tkwi w niewłaściwym wypakowaniu moda? Proszę o pomoc.
Witam mam problem Wyskakuje mi taki błąd http://scr.hu/1zni/gjl7z
Wydaje mi się, że powinien Ci się wygenerować log w jakimś katalogu i ostatnie kilka linijek może dać odpowiedź o co chodzi. Z własnego doświadczenia wiem że takie okienko wyskakuje przy całym spektrum błędów więc ciężko mi cokolwiek w tej chwili podpowiedzieć
Cześć, grałem sobie Epirem i gdy chce skończyć 99 turę gra się zawiesza, czy jest z tego jakieś wyjście? Poprzedni save mam z tury 78, zastanawiam się czy jest sens grać od tamtego momentu, może okaże się że znowu wystąpi taki problem? A może za dużą wagę przywiązuje do tej setki i to zbieg okoliczności
Spotkał się ktoś z takim problemem? Jak myślicie, czy jeśli zacznę grać od poprzedniego zapisu jest szansa, że gra nie będzie stawać w tym samym miejscu?
Pozdrawiam!
Po zainstalowaniu pierwszej części EB 2.1 wszystko ładnie działa ale kiedy instaluję patch 2.1b po odpaleniu gry od razu się zamyka, przez może sekundę jest ekran ładowania (ten początkowy, przed filmikiem ) a następnie wszystko się wyłącza.:( Czysta wersja medievala instalowane specjalnie pod EB 2.1, nie-steamowa, proszę o pomoc
Może to pomoże
Jak nie, to daj znać i będziemy myśleć dalejCytat:
The 2.1b isnt supposed to be installed in "\mods\EBII\data"
It creates a "data" folder which means you just point it to "mods/ebii/"
Niestety tak właśnie robiłem ( extract to ...\M2TW\mods\EBII), próbowałem czytać ten wątek na forum ale nie znalazłem nic co by mi pomogło ( może z powodu tylko podstawowej znajomości angielskiego)
mogę jeszcze dodać że oba pliki ściągałem z "FTP link"
Nie dubluj postów, używaj Edycji
Sadam86
Hmmm, coś nie tak musiało się stać jak instalowałeś patcha. Możesz powtórzyć instalację?
Inna sprawa, że w folderze z modem lub grą powinien być katalog "log" i tam powinien zostać log.txt. Może na tym pliku zapisało się co poszło nie tak.