A raczej chodziło o wysmianie ludzi, którzy mu taką "gębe" dorobili i ogólnie całej sytuacji ;)
PS: Jaka burza mózgów ;)
Wiedziałem, że tak to będzie wyglądało, teraz strace wizerunek :(Cytat:
Marat jako obrońca KLA
Wersja do druku
A raczej chodziło o wysmianie ludzi, którzy mu taką "gębe" dorobili i ogólnie całej sytuacji ;)
PS: Jaka burza mózgów ;)
Wiedziałem, że tak to będzie wyglądało, teraz strace wizerunek :(Cytat:
Marat jako obrońca KLA
Panowie... Na temat proszę... na temat :) Nie spamujcie mi w Tawernie
Dobrze, panie władzo :oops:
Matatjahu w temacie "Zombi podbijają świat". Wystarczy tam zajrzeć by zrozumieć kontekst :lol:Cytat:
Co do zombi to goście którzy pchają się dziesięć metrów przed samochód jadący 36km/h za takich mogą się już uważać.
Nie nadazam za KLA wiec nie wiem czy z niego czy z siebie ale sie smieje ;)Cytat:
Nawet jeśli był tu offtop to nie offtop samoistny lecz offtop w poście na temat
Te tematy, w których wypowiada się głównie KLA to w ogóle ostatnio lepsze jak centrum humoru. Oto przykład:
Obi Wan :mrgreen:Cytat:
W przyszłości jak będziesz wychodził z sypialni lepiej uważaj na żonę żeby jej się ktoś miedzy nogami nie zalogował!
Szpiegowałem pewne forum o tematyce TW i znalazłem ciekawe wypociny pewnego banity ( a raczej obsesje, co drugi post "Marat", "Roman", "tw.org.pl" ) :lol:
http://www.europeanwars.fora.pl/wolne-s ... 2-364.html
Marat a Ty nie boisz się żadnej krwawej zemsty? Ktoś tu chyba ma obsesję na Twoim punkcie 8-)
Uderzy mnie grabkami albo szpadelkiem jak będe przechodził koło piaskownicy 8-)
A nie boisz się, że będziesz musiał wstawić aż tyle zdjęć, żeby przegonić KLA ? taka oto krwawa zemsta.
Dragonity w temacie o sporcie :D normalnie jak Zych kiedyś w parlamencie i często na tej sali staje mi :DCytat:
Ale małego mam