dziękuję
Wersja do druku
dziękuję
Proponuję zmienić świąteczny wystrój serwisu i forum. Mikołajowe czapki tydzień przed Wielkanocą to gruba przesada. :lol:
Szczerze mówiąc to nie pamiętam podobnej sytuacji w historii serwisu.
Proponuje w przyszlorocznych Nagrodach forumowych wprowadzic "prog glosowania".Glosowac mogliby forumowicze ktorzy maja minimum 100 postow na liczniku a nie kilka lub jeden...Powstaja spekulacje na naszym szanownym czacie ;)
Oprocz tego tradycyjnie niektorzy dzialacze zostaja wyrozniani laurami zwyciezcow po raz enty zatem moze powinno sie ich jakos specjalnie dekorowac na profilach,np.
1 gwiazdka(lub cos z TW tematyka)=1 tytul itp. ;)
W momencie składania rezygnacji ze wszelkich funkcji prosiłem o usunięcie konta redaktorskiego dającego mi dostęp do Portalu, ale widzę nadal funkcjonuje. Tak więc w celu uniknięcia ewentualnych nieporozumień, niedomówień itp. w przypadku przejęcia owego konta przez niepowołane osoby trzecie chciałbym ponownie prosić o zablokowanie mi dostępu do Portalu. Mam nadzieję, że ten post dostrzegą osoby z odpowiednimi uprawnieniami i konto redaktorskie sadam86 zostanie dezaktywowane. Dziękuję na zaś za wykonanie takowego zabiegu.
Spoko. To ja Ciebie wyślę do karceru, bo też to mogę robić mimo pisania. :)
Czy istnieje możliwość przywrócenia opcji powiadomienia o pojawieniu się nowego posta w trakcie edytowania lub pisania własnego w tym samym topicu?
Cytat:
W momencie składania rezygnacji ze wszelkich funkcji prosiłem o usunięcie konta redaktorskiego dającego mi dostęp do Portalu, ale widzę nadal funkcjonuje. Tak więc w celu uniknięcia ewentualnych nieporozumień, niedomówień itp. w przypadku przejęcia owego konta przez niepowołane osoby trzecie chciałbym ponownie prosić o zablokowanie mi dostępu do Portalu. Mam nadzieję, że ten post dostrzegą osoby z odpowiednimi uprawnieniami i konto redaktorskie sadam86 zostanie dezaktywowane. Dziękuję na zaś za wykonanie takowego zabiegu.
Czy jest tu jakaś kompetentna osoba z uprawnieniami?? Dwa miesiące i nic, z pojawieniem się Riko zwróciłem się do niego z nową nadzieją, ale z wymiany PW okazało się, że nie ma odpowiednich uprawnień :C Więc po co w ogóle Admini, jak mrówek ich, a wykonać prostej operacji nie ma komu. Proponuję znaleźć sobie nową Administrację i nadać jej odpowiednie prerogatywy to może ktoś w końcu weźmie się do roboty!! Bo bycie Adminem nie polega na posiadaniu kolorku i nic nie robieniu !!
Popieram to o znalezieniu nowej administracji :D
http://i.imgur.com/PD3GGen.gif
Wątpię by takie apele coś zmieniły, ale z chęcią poobserwuję jak ustosunkuje się obecna władza do Twojego apelu... Choć przyznam że pewnie będzie to minuta ciszy. ;)
Też mi się tak wydaje. ^^