Możesz Ty bo ja się nie znam na tym za bardzo. ;)
Hmmm Freawine niech będzie, imię jednego z królów ale słabo już pamiętam te imiona jeźdźców to chyba takie może być.
Wersja do druku
Możesz Ty bo ja się nie znam na tym za bardzo. ;)
Hmmm Freawine niech będzie, imię jednego z królów ale słabo już pamiętam te imiona jeźdźców to chyba takie może być.
Ok, tak będzie lepiej. Znając Wasze pomysły na postacie i nieco historii oraz ludy z jakich pochodzą zrobię je mechanicznie tak by były jak najlepsze i oddawały wasze wybory.
Chcecie walczyć w Bitwie 5 armii ? Czy wolicie zacząć po niej?
Chcę walczyć.
Strażnicy dużo wędrowali, więc czemu jeden nie mógłby brać w niej udziału.
Rohirrim w Bitwie Pięciu Armii? Tolkien by pewno o nim wspomniał, ale to gra tylko, jak wolicie. Mi to różnicy nie robi zbytniej. ;)
Zobaczymy kto jeszcze dołączy.
Lwie ja tylko daję mistrzowi gry pole do popisu.
Trzymanie się uniwersum jest ważne, ale część historii trzeba dopowiedzieć sobie samemu.
No wiadomo, nie jest to jakieś wielkie ingerowanie w wydarzenia więc jak napisałem, mi to zbytniej różnicy nie zrobi. ;)
Nie martw się, poradzę sobie i z Rohirrimem. Historii Śródziemia nie będziemy zmieniać, ale też nie będziemy unikać takich wydarzeń, dużo jest niedopowiedziane i o to chodzi.
No to pięknie. Dość dawno nie brałem udziału w żadnej sesji i byłem na przysłowiowym głodzie.
Teraz tylko czekać na więcej osób i z kopyta!
I ja mam trochę czasu, więc zgłaszam się na chętną do sesji! ;) Kocham uniwersum mistrza Tolkiena i myślę, że będę czuć się w nim świetnie.
Jeżeli mnie sen nie zmorzy, to nawet jeszcze dziś podeślę kartę postaci (nakręca mnie tworzenie alternatywnych ego xD). O ile coś przyzwoitego mi do głowy wpadnie oczywiście.
O proszę, jak fajnie, że znaleźli się fani tego pięknego uniwersum. :D