Nie masz szans nawet na średnie z tym badziewnym GTX 780! Żadnych! :rolleyes:
Wersja do druku
Nie masz szans nawet na średnie z tym badziewnym GTX 780! Żadnych! :rolleyes:
No nie ma śmiechu;) CA nie takie kwiatki potrafi robić z wydajnością...jeśli zlali to jak na początku w Romku to nawet nowy MGS może mi tak kompa nie rozhulać:D
Nie pamiętam, ale nie to jest problemem. raczej to co pisał lucas82 - jak będzie z samą grą. Przykładem jest moje oblężenie/obrona Rzymu - przy wielu armiach miałem straszne zajączki, dotyczy to wcześniejszych patchy, a tutaj dochodzą efekty rozszerzających się płomieni, gdzie właśnie ogień mocno zawsze obciąża grafikę.
Mój laptop to :
Intel Core i5 430m 2.27
Grafika radeon 5450 HD
4 gb ramu
Romek śmiga na wysokich a fps to średnio 35-39
Myślę że chodzi o symbolikę. Ja kiedy myślę o upadku cesarstwa zachodniego to mam przed oczami ilustrację z pewnego czasopisma przedstawiającej Attylę z mieczem w dłoni której ręka opiera się o kolano, a stopa podpiera się na rzymskim hełmie.
Byłoby miło jakby CA przy okazji zoptymalizowało swoją produkcje, bo imho jak na to co pokazuje gra to wymagania są przesadzone.
To twoje myślenie jest troche błędne bo najazdy Attyli na zachodnie cesarstwo kończyły się klęskami:P. Po Polach katalaunijskich wielki wódz hunów szykował sobie stos pogrzebowy. A podczas najazdu na Italię Wschodnie cesarstwo spustoszyło jego państwo i musiał zakończyć najazd pod byle pretekstem.Cytat:
Myślę że chodzi o symbolikę. Ja kiedy myślę o upadku cesarstwa zachodniego to mam przed oczami ilustrację z pewnego czasopisma przedstawiającej Attylę z mieczem w dłoni której ręka opiera się o kolano, a stopa podpiera się na rzymskim hełmie.
A czasem Ces. Zach. po 451r. A.D. nie było na ostatniej prostej m.in. w wyniku "odwiedzin" Attyli? Nie chcę nikomu zmieniać optyki tamtych wydarzeń, ale termin zwycięstwo pyrrusowe aż za bardzo się kojarzy...