Jak zbieramy 17 to rozumiem, że na podstawkę, tak? Ja wszystko zorganizuję jak już ustalimy co i jak. Gdy wypuścimy pierwsze filmiki to w komentarzach na pewno kilka osób się znajdzie.
Wersja do druku
Jak zbieramy 17 to rozumiem, że na podstawkę, tak? Ja wszystko zorganizuję jak już ustalimy co i jak. Gdy wypuścimy pierwsze filmiki to w komentarzach na pewno kilka osób się znajdzie.
No właśnie. Możemy wykorzystać obecne KO do rekrutowania nowych graczy. Np. dodać do opisu notkę lub zrobić adnotację :D
Rekrutacja nowych graczy do KO-YT nie zawsze będzie aktualna. A w tym opisie, który wcześniej zamieściłem już jest link do przewodnika dla tych, którzy by zechcieli zagrać w zwykłe KO.
Nie musimy chyba też zbierać 100%. Np. 14 graczy, 7 z dobra i 7 ze zła, przy czym dajemy lamerskiemu komputerowi 3 frakcje, które mają w TA najbardziej przerąbane np. gobliny z gór mglistych :P
WMM a kiedyś odbyła się kampania na Stainless Steel ?
Nie wiem, ale ja bym optował za kampanią na 17 graczy na podstawce.
to juz lepiej na tym modzie wwmwe jest specjalnie zrobiony pod ko
WWMWE już prędzej o ile uda się tyle ludzi zebrać. Na chwilę obecną nie udało się reaktywować już uszczuplonej wko 30. Mam nadzieję, że nasza KO spopularyzuje ten dział i nie będzie problemów.
Dlatego proponuję poczekać z następnym KO, nieważne z czego, po 2-3 turach odcinków z obecnej serii, minimum.
Ja bym poczekał aż ta kampania dojdzie tak do połowy. Będzie też wtedy większy popyt :)