Może jutro się uda.Cytat:
autor:
Like i said in another german forum:
We will let this go until tomorrow midday.
If there is no way we will offer other possibility like torrent or filehoster to download.
Wersja do druku
Może jutro się uda.Cytat:
autor:
Like i said in another german forum:
We will let this go until tomorrow midday.
If there is no way we will offer other possibility like torrent or filehoster to download.
Jak pobrać to plugastwo .?
Nie łaska czytać poprzednich postów?
-----------------------------------------------------------------------------
Jest już możliwość pobrania moda!
Cytat:
autor: Durintwz
Ok i changend mind, i want my forum back
Here you got a torrent: http://thepiratebay.org/torrent/6891828
And here you get the release patch http://www.megaupload.com/?d=Q2OMQADE
Skoro mod wyszedł, to znak, że został ukończony.
Przeprowadzka zakończona sukcesem. :)
Nawet szybko poszło to... 2,4 gb na torrencie ( w godzinkę ). Niestety, przy ekranie powitalnym wywala mnie... Nie mam już czasu na szukanie przyczyn, moze jutro. Jak ktoś ma podobnie, to będę wdzięczny za podpowiedź ;)
Jak ktoś już ściągnął i ma czas to może wrzuciłby np. na filesonic albo coś w tym stylu, bo przez te torrenty to będzie z 2 dni się ściągać.
Marat, oprócz patcha dodali jeszcze jakiś fix, jest na stronie TW center.
Dzięki za info, patch dodany w pierwszym poście tematu.Cytat:
Zamieszczone przez ordenus22
Zainstalowałem wszystko, łącznie z tym hotfixem i tylko szybkie bitwy nie działają poprawnie... Zresztą normalne bitwy też są troszkę wybrakowane - brakuje chociażby husarii na liście jednostek ... Generalnie brakuje jednostek będących typowymi dla każdej z nacji.
2 dni? A ja pobrałem w 3 godziny. Przy takiej ilości chętnych, szybsze będzie ściąganie przez torrenta niż przez w/w stronę. W torrencie ludzie siebie wspierają, w takim filesonicu, rywalizują o transfer. :)Cytat:
Artyleria jest słodziutka, już widzę, że bez niej nie pogra się za dużo, czemu? Jest skuteczna. :) Bardzo przypomina mi tą z Eras Total Conquest.
Mi też dość szybko ściągnął się z torenta, ale podobnie jak u Marata wywala do windy. Powalcze z nim troche jak znajde przyczynę przedłoże raport.
Gdzie to instalowaliście - do kingdoms do folderu mods?
Zajrzyj do pierwszego posta tego tematu, tam jest krótka instrukcja co do instalacji, a w niej wiele ciekawych porad, chociażby taka by wybrać ścieżkę do głównego folderu gry, żaden folder mods, bo inaczej nic nie zadziała. U mnie instalator automatycznie wyznaczył ścieżkę dostępu do głównego folderu gry, więc nic nie musiałem zmieniać.Cytat: