Kislev jest oficjalny w 6 edycji. Zrozumiałe jest dla mnie to, że skończyłeś przygodę na 5 edycji, ale w 6 pojawia się AB Kislevu i jest dość po macoszemu potraktowany.
Wersja do druku
Kislev jest oficjalny w 6 edycji. Zrozumiałe jest dla mnie to, że skończyłeś przygodę na 5 edycji, ale w 6 pojawia się AB Kislevu i jest dość po macoszemu potraktowany.
Czyli w 7 i w 8 edycji już go nie ma? Jeśli tak, to Kislevu osobnego nie będzie.
Wiesz... Bretonnii w VII i VIII edycji z własnym AB też nie ma, a jednak są w grze.
To ja zacytuję to co już kilka razy cytowałem z rozmowy chłopaków z Alem w Warszawie "jeśli tytuł chwyci zrobimy nacje z wcześniejszych AB, nie wykluczmy też fanowskich"
Nie liczyłbym na zbyt wiele z tym FLC. Bretonnia i jakieś ochłapy to max co dadzą za darmo. Odhaczą że zrobili FLC wzorem niektórych wydawców a reszta ostre dojenie. Jak do poprzednich Total Warów sprzedawali pojedyncze jednostki to myślicie że tu wam dadzą cała rasę za darmo? Co miesiąc będą pakiety z jednostkami a co trzy nowa armia. Wycenione zapewne nie na polska kieszeń.
Cytat:
Wycenione zapewne nie na polska kieszeń.
Nie doceniasz Polaków, oj nie doceniasz (przeceny i tak będą na to spore. W końcu 30 zł to niewiele).
Poza tym to gra komputerowa, a nie jakieś figurki, które kosztują krocie.
Gdyby dajmy na to dlc Leśne Elfy kosztowało 30 zł to byłbym zadowolony. Spodziewam się jednak że tyle będzie kosztował starter. Potem enty - 15 zł. Jakieś zielone smoki - 15 zł. Uwierz mi, chciałbym żeby tak nie było. :-)
Bzdura, bo taki Chaos Warriors Race Pack daje Ci grywalną nację + 8 jednostek za 30 zł. Niemożliwe jest, by było tak, jak uważasz. Tym bardziej, że ja nie będę płacić za każdą głupią jednostkę 15 zł. DLC z nacjami do TW to powinna być nacja ze wszystkim, co ma, a nie okrojone dziadostwo, nie przesadzajmy. ;) Poza tym jaki starter? Przecież to gra komputerowa, a nie bitewniak...
Ja obstawiam że FLC będą tylko LL i może Bretonia, reszta raczej płatna. Ewentualnie jakiś pakiet jednostek dla podstawowych nacji, jak już dojdą nowe rasy.
Ja obstawiam że Bretonnia, jeśli będzie grywalna, będzie płatna tak jak Wojownicy Chaosu. Duże DLC, jak Skaveni + Ogry, odpowiednio drożej.